Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ..................


 Το  EUROBASKET  2016  που έγινε στην πόλη μας την Χαλκίδα τελείωσε . Η διοργάνωση  ήταν από πολλές πλευρές πετυχημένη, ήρθε αρκετός κόσμος στην Χαλκίδα άφησε χρήμα , απόλαυσε τις ομορφιές μας και γενικά από τις αποστολές των ομάδων και από τους επισκέπτες όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα. 
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ???




Όλη αυτή η διοργάνωση στοίχισε στον Δήμο περίπου στα 200.000 ευρώ  αν δεν είναι και περισσότερα . Ίσως θα πρέπει ο ΔΟΑΠΠΕΧ κάποια στιγμή να δώσει μια συνέντευξη τύπου και να παρουσιάσει τα έξοδα αναλυτικά και τα έσοδα από αυτή την ιστορία.
Όχι για τίποτα άλλο βρε παιδί μου έτσι να ξέρουμε αν όλο αυτό το τρέξιμο όλη αυτή η φιέστα άξιζε τον κόπο η τσάμπα πετάμε τα χρήματα μας στον Ευβοϊκό.
Όμως καλά τα πυροτεχνηματα καλά τα τσάμικα αλλά κύριοι εκεί στον ΔΟΑΠΠΕΧ τώρα να σας δω . Σας είχαμε πει και κατά την διάρκειά του EUROBASKET , δώστε κάτι και στα γήπεδα και στους αθλητικούς χώρους που τα έχετε αφήσει στην μοίρα τους . 
Τα χρήματα που έχουν δοθεί σε καρναβάλια και σε τελετή έναρξης του EUROBASKET θα είχατε φτιάξει Ολυμπιακό Στάδιο . 



Πόσα χρειάζονται για να τελειώσουν επιτελούς τα αποδυτήρια φάντασμα στο Πάρκο Του Λαού ??  Που τα έχετε αφήσει στην μέση με την δικαιολογία ότι δεν υπαρχουν χρήματα . Πόσα χρειάζονται για να τελειώσει το γήπεδο του Βούρκου , που θέλει μόνο το τάπητα για να ολοκληρωθεί. Πόσα χρειάζονται για να μαζευτεί το Στάδιο Χαλκίδας που θα πέσει καμιά ώρα και θα τρέχουμε ??  




Πόσα χρειάζονται για να φτιάξετε το γήπεδο Κανηθου που είναι επικίνδυνο για τους ποδοσφαιριστες ??  Πολλά ??  Κύριοι του ΔΟΑΠΠΕΧ μην κάνετε του χρόνου πάλι αυτές τις υπερπαραγωγες με τα καρναβάλια που στοίχησαν πάνω από 200.000 ευρώ και αυτά τα χρήματα δώστε τα να φτιάξετε τα γήπεδα . ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ !!!!!  Και πλέον δεν θα υπάρχει υπομονή θα σας τα λέμε συνέχεια γιατί σας αρέσει και θέλετε μόνο την προβολή σας και να βγάζετε φώτο μεταξύ σας και να σας λένε μπράβο .  Περιμένουμε έργα ΤΕΛΟΣ !!!! 

Απόστολος Αβερκιαδης 


Δεν υπάρχουν σχόλια: