Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ


Η ομάδα της Τριάδας είναι από τις τελευταίες που κατάφεραν να βρουν λύση στα διοικητικά και ως εκ τούτου δεν άργησε να έρθει και η ανανέωση της συνεργασίας με τον πετυχημένο προπονητή Άγγελο Βογιατζή.

Ο Βογιατζής όλες αυτές τις μέρες ανέμενε τις εξελίξεις στον Παντριαδικό, προκειμένου να ξεκινήσει ή όχι τον σχεδιασμό του μεσσαπιώτικου συγκροτήματος.

Τελικά απ' τη στιγμή που φάνηκε ...φως στον ορίζοντα, ο Βογιατζής προτίμησε να παραμείνει στον τριαδίτικο πάγκο (καλή θέληση υπήρχε και από τις δύο πλευρές).





Κι αφού όλα πήγαν κατ' ευχήν, τις προσεχείς ημέρες θα κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση.

Ο Άγγελος Βογιατζής είχε αναλάβει τον Παντριαδικό στην αρχή του β' γύρου του απερχόμενου πρωταθλήματος αντικαθιστώντας τον Γιάννη Παπαθεοδώρου.

Με τον Βογιατζή στο τιμόνι οι "μπλε" πραγματοποίησαν μία άκρως ικανοποιητική πορεία, κερδίζοντας -μεταξύ άλλων- στην έδρα τους, τόσο την πρωταθλήτρια Ένωση Ιστιαίας, όσο και την πρωτοπόρο -εκείνη τη χρονική στιγμή- ΑΕΚ Χαλκίδας. 

Ο Βογιατζής ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ομάδα της Μακρυκάπας, την οποία ανέβασε ...τρένο στην Α' ΕΠΣΕ.

Μάλιστα τη σεζόν που πέρασε, έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Τριάδας αντιμετωπίζοντας (μέσα στη Μακρυκάπα) την πρώην ομάδα του κι επικρατώντας με 2-0.


www.egnomh

Δεν υπάρχουν σχόλια: