Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ - EUROBASKET 2016 ΧΑΛΚΙΔΑ


 Το Κοντά Στα Σπορ  καλύπτει από την πρώτη μέρα τους αγώνες του EUROBASKET 2016 που γίνεται στην πόλη μας την Χαλκίδα.
Ένα σημαντικό γεγονός και με μεγάλη ανταπόκριση και από τον κόσμο που γεμίζουν το Κλειστό Κανηθου στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας , αλλά βέβαια και με την παρουσία τους γενικά στα γήπεδα όπου γίνονται οι αγώνες. 
Οι άνθρωποι του Δήμου Χαλκιδέων θα πρέπει να επιτελούς να καταλάβουν ότι ο αθλητικός τουρισμός είναι αυτός που θα φέρει χρήμα στην πόλη της Χαλκίδας. Είναι τέτοια η θέση της και  τόσοι οι αθλητικοί χώροι που μπορούν να γίνουν αρκετά έτσι ώστε να υπάρχει συνέχεια σε αυτή την μεγάλη προσέλευση φιλάθλων - αθλητών κλπ στην Χαλκίδα. 



Δημιουργήστε γήπεδα , βελτιώστε τους αγωνιστικούς χώρους και θα δείτε την πόλη να αλλάζει !!!!
Μέσα σε ένα μήνα στην Χαλκίδα είχαμε το Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων όπου ήρθαν και έμειναν εδώ 16 ομάδες από όλη την Ελλάδα . Τώρα έχουμε το EUROBASKET 2016 τι άλλο περιμένετε για να καταλάβετε ότι πρέπει να εκμεταλλευτουμε τον Αθλητισμό. 
Όσο αφορά το Κοντά Στα Σπορ θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις ομάδες που αγωνίζονται στο EUROBASKET 2016 για την προτίμησή τους στο πρώτο αθλητικό σαιτ της Εύβοιας και όχι μόνο.... πλέον. Όταν οι φωτογραφίες σου και τα ρεπορτάζ σου ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη και παίρνεις καθημερινά μηνύματα, τότε είσαι χαρούμενος όχι μόνο για την δουλειά που κάνεις αλλά και ότι κάνεις την Χαλκίδα ( τον τόπο σου )  γνωστή σε όλο τον κόσμο . ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!!!  

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΒΕΡΚΙΑΔΗΣ 

Δειτε  απο που μας βλεπουν 


ΕΛΛΑΔΑ               12579 

ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ     266 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ                   212

ΒΟΣΝΙΑ                  151

ΡΩΣΙΑ         87  

ΚΥΠΡΟΣ     59  

ΔΑΝΙΑ  52

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ     51 

ΡΟΥΜΑΝΙΑ     51

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ    50

ΚΑΤΑΡ   50

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ    49  

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ    48

ΑΛΒΑΝΙΑ    46

ΙΣΠΑΝΙΑ    45  

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ   44 

ΑΡΜΕΝΙΑ   30 

ΠΟΛΩΝΙΑ   29 

Δεν υπάρχουν σχόλια: