Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 0 - 0


Μετριότατο ματς ήταν αυτό που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Αμαλιάδας, με τον τοπικό Αστέρα και τον φιλοξενούμενο ΑΟ Χαλκίδας να μένουν τελικά στη «λευκή» ισοπαλία.
Ο ΑΟΧ ταξίδεψε στην Αμαλιάδα χωρίς τον τιμωρημένο Ντελέκο και τον τραυματία Κανελλόπουλο, με τον Καβακά να επιλέγει τρία αμυντικά χαφ (Τσατσαρής, Εμέκα και Κορνελάτος), στα άκρα τους Πολίτη και Σκαθαρούδη και στην άμυνα, τους Καραμπά, Νόνη, Στεργιανό και Μήτκα (χωρίς εκπλήξεις το αρχικό σχήμα).
Κύριο μέλημα του ΑΟΧ ήταν να κλείσει τους διαδρόμους, να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και είτε από οργανωμένες επιθέσεις, είτε στην κόντρα, να μπορέσει να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.
Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, σ' ένα ματς που δεν είχε μεγάλες φάσεις και περιορίστηκε κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Χαλκίδα προσπάθησε να βγει μπροστά όμως και πάλι δεν κατάφερε κάτι καλό.Ο Τ.Καβακάς είχε μόνο μπροστά τον Κρολ ο οποίος αφού δεν τροφοδοτήθηκε από τους μέσους δεν κατάφερε να φανεί επικίνδυνος.
Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο γκολ όμως τόσο στο 35 ο Μπαρμπαρούσης όσο και στο 72 ο Παρασκευόπουλος έστειλαν την μπάλα άουτ.Ο Τ.Καβακάς θα πρέπει να διορθώσει αρκετά πράγματα στην συνέχεια αν θέλει ο Α.Ο.Χ. να μην μείνει αρκετά νωρίς πίσω στο κυνήγι του τίτλου.



ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ :
 Καλλιακμάνης, Μπουτσικάκης, Νικολακόπουλος, Μπαρδούσης, Μπράβος, Μπουζουρας (70’ Νικολόπουλος), Σταθάτος, Δούλος, Μελετίδης, Μπαρμπαρούσης (90’ Γεωργακόπουλος), Παρασκευόπουλος (85’ Μητρόπουλος).


ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ  :
 Παπανιώτης, Στεργιάνος- Μιχαηλίδης, Μίτκας, Νώνης, Καραμπάς, Τσατσαρής (76’ Πατσατσόγλου), Κορνελάτος (46’ Νικολόπουλος), Εμέκα, Κρολ, Πολίτης (46’ Βιέρα Αμάρο), Σκαθαρούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: