Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ 0 - 1 ( 0 - 1 ) ΒΡΗΚΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΝΟΙΧΤΟ



Με το δεξί μπήκε η ομάδα της Αρτάκης στο φετινό πρωτάθλημα, αφού ξεκίνησε με τρίποντο και μάλιστα εκτός έδρας απέναντι στον Ελλήσποντο Ν Λαμψάκου. 
Το πάθος και η υπέρμετρη δύναμη ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στο παιχνίδι, με τους φιλοξενουμενους να έχουν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας με σωστά πατήματα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και να δείχνουν έτοιμοι για την συνέχεια του πρωταθληματος. 
Το γκολ στο 8 λεπτό για την Αρτάκη με εξαιρετικό φάουλ του Μπαλαμπανη ήταν αυτό που έκρινε το νικητή της συνάντησης και έδωσε τους τρεις βαθμούς.



Από τις λιγοστές φάσεις του Α ημιχρόνου ξεχώρισε η έξοχη απόκρουση στο 35 όταν ο Χιώτης σταμάτησε το βολέ σουτ του Μαντα.
Στο Β ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο για τις δυο ομάδες με το Σεχαι στο 82 να σουτάρει άουτ απέναντι στον Χιώτη και τον  Κωβο στο 87 να πιάνει αέρα στο κενό τέρμα από φάουλ του Μπαιμπακη.
Στο τρίτο λεπτό των καθυστερησεων ο Χιώτης έσωσε το τέρμα του σε κοντινό πλασέ χαμηλά στην γωνία του Γκεκα και δυο λεπτά αργότερα ο τερματοφυλακας του Ελλησπόντου απέκρουσε πέναλτι του Μπασουκου που είχε παραχωρήσει ο ίδιος στον παθόντα στην γωνία της μεγάλης περιοχής.
Στην συνέχεια ένα δυνατό μαρκάρισμα στο χώρο της σέντρας και κοντά στην γραμμή του πλάγιου άουτ στάθηκε η αφορμή να ανέβουν οι τόνοι και να φύγουν για τα αποδυτήρια οι Πεπες και Τριανταφυλλου.
Καλή η διαιτησία του Ντουρα με βοηθούς Δελχα - Κοντογιαννιδη.


Ελλήσποντος:
Χιώτης, Κατσικαβάλης, Λαζρί ,Μαραγκός (46'Σιγανός), ΤριανταφύλλουΒ ,Αγγελάκης, Τζαφέρος (46'Νάνος), Νόνας(75'Τριανταφύλλου Ι.), Κούτρας, Μπαιμπάκης, Κωβός


ΑΟΝ Αρτάκης:
Τσάμαρης, Μαστροκώστας,(30'Ταψής), Μπαλαμπάνης (80'Γκέκας), Πεππές, Πουρνής, Σεχάι, Μπασούκος, Κονόμι, Μαντάς, Αποστόλου (60'Μιχαλάς), Κολιόπουλος.


Γιάννης Δαλιανης



Δεν υπάρχουν σχόλια: