Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ - ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ 1 - 0


Σε μία δυνατή πρεμιέρα η Μακρυκάπα πήρε την νίκη από την Αυλίδα με 1-0 σε ένα αγώνα όπου οι γηπεδούχοι είχαν ένα εκρηκτικό ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στην συνέχεια και έχασαν πέναλτι, οι γηπεδούχοι ανέκτησαν την πρωτοβουλία στην συνέχεια, ενώ στην επανάληψη η Αυλίδα ήταν καλύτερη αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων που πήραν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα, με άγχος αλλά το πήραν.
Ένα λάθος στο 2' ήταν αυτό που στοίχισε το γκολ στους φιλοξενούμενους, όταν ο Κουτσαυλής έχασε την μπάλα από τον Μακρή, στην συνέχεια τον ανέτρεψε και το πέναλτι που καταλογίστηκε εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ανοίγοντας το σκορ 1-0.




Στο 10' ο Σίδερης πλάσαρε από κοντά για να σώσει ο Αραβανής.
Στο 11' δυνατό σουτ του Μακρή έδιωξαν οι αμυντικοί.
Στο  16' εκτέλεση φάουλ σχεδόν από την σέντρα του Κολίοπουλου η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 23' η Αυλίδα κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Βαρσαμάς με την μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι και να χάνεται η ευκαιρία για την ισοφάριση.
Ένα λεπτό αργότερα οι αμυντικοί της Μακρυκάπας απέκρουσαν σουτ του Λεοντάρη.
Στο 25' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Καλοχωρίδης πλάσαρε από κοντά αλλά ο Κυριακόπουλος έσωσε την εστία του.
Στο 32' πάσα του Μακρή στον Κηπιώτη που πλάσαρε ελάχιστα άουτ.
Στο 35' εντυπωσιακή επέμβαση του Αραβανή σε σέντρα σουτ του Χασάνδρα.
Στο 45' Ατομική ενέργεια του Βαρσαμά που μπήκε στην περιοχή αλλά το πλασέ του έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί της Μακρυκάπας
Στην επανάληψη η Αυλίδα μπήκε πιο δυνατά ήταν καλύτερη, πίεσε αλλά η σωστή αμυντική τακτική δεν της επέτρεψαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εστία του Κυριακόπουλου.
Η πίεση της Αυλίδας στο 75' έφερε γκολ που πέτυχε ο Καρλατήρας αλλά ακυρώθηκε. Για την ακύρωση διαμαρτυρήθηκαν οι της Αυλίδας.

Στο 81' πλασέ του Ελευθερίου έδιωξαν οι αμυντικοί.

Στο 85' μετά από εκτέλεση φάουλ του Στέργκου ο Βαρσαμάς έπιασε κεφαλιά που έφυγε ελάχιστα άουτ.
ΑΟ Μακρυκάπας: Βαγγ. Τόγιας.
Κυριακόπουλος, Πεταλωτής, Χασάνδρας, Καρκαλής, Κολιόπουλος, Σηφάκης, Κηπιώτης (57' Ρίλντι), Ρωμανός, Μακρής, Σίδερης (77' Ανδριόλας), Στρατής (80' Βουρδάνος).


ΑΟ Αυλίδας: Τασ. Ταυταρίδης.
Αραβανής, Βισβίνης, Σαλεμής(46' Δουρδουβέλας), Καρλατήρας, Κουτσαυλής, Κάκιος, Τζαφέρος, Καλοχωρίδης, Ελευθερίου, Βαρσαμάς, Λεοντάρης(72' Στέργκου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: