Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου συνάντησε το νέο πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ


Στην Αθήνα βρέθηκε στις (14/9) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας και μέλος της ΕΠΟ Γιάννης Παπακωνσταντίνου και συναντήθηκε με το νέο πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, τον Αλεξάντερ Σέφεριν.
Στην παρέα -μεταξύ άλλων- ήταν και ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, καθώς και ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ Δημήτρης Ελευθεριάδης, αλλά και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Μιχάλης Τζανόπουλος.
 Οι δύο τελευταίοι είχαν δώσει το «παρών» πριν λίγες μέρες και στην κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ευβοίας (σ.σ. να ερχόταν ο νέος πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ στο ξενοδοχείο «Πέλαγος» ήταν λίγο δύσκολο).
 Ο Παπακωνσταντίνου και η παρέα του (φωτό), γευμάτισαν αμέσως μετά το τέλος των εκλογών της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, στις οποίες ο Σέφεριν έκανε ...περίπατο. 


Ήταν άλλωστε το φαβορί και το επιβεβαίωσε με πανηγυρικό τρόπο στην ψηφοφορία (εξελέγη με 42 ψήφους έναντί 13 του Ολλανδού Μίκαελ Φαν Πράαγκ).

Ο 48χρονος Σέφεριν (πατέρας τριών παιδιών) είναι νομικός στο επάγγελμα και από το 2011 είναι πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σλοβενίας.

Είναι ο έβδομος πρόεδρος της UEFA στα 62 χρόνια ζωής της ομοσπονδίας και αποτελεί τον διάδοχο του Μισέλ Πλατινί, στον οποίο έχει απαγορευθεί η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, μετά την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τον Σεπ Μπλάτερ.

Ο Σέφεριν έχει υποσχεθεί ...προεκλογικά, ότι θα φέρει και πάλι τη διαφάνεια στο εσωτερικό της UEFA, που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια από τα σκάνδαλα.
 

http://www.egnomi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: