Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Γ.Σ. ΚΥΜΗΣ



Χωρίς τον Σταύρο Σχίζα αναχώρησε πριν από λίγο για τη Θεσσαλονίκη η Κύμη όπου αύριο θα αντιμετωπίσει για τη 2η αγωνιστική της 1ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας τον Ηρακλή στο “Ιβανώφειο” σε νοκ-αόυτ αναμέτρηση.
Ο 26χρονος φόργουορντ των νεοφώτιστων στην Α1 αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και περισσότερο έμεινε προληπτικά εκτός αποστολής.



Δεν εμπνέει κάποια ιδιαίτερη ανησυχία πάντως ο τραυματισμός του, καθώς αναμένεται πως το αργότερο την ερχόμενη Δευτέρα θα έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Βασίλη Μπρατσιάκου και των συνεργατών του που από αύριο περιμένουν και την τελευταία τους μεταγραφή…
Έρχεται ο Πάλμπλαντ
Ο λόγος για τον Ματ Πάλμπλαντ που τελείωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σουηδίας και αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα αύριο Τετάρτη και από την Πέμπτη να μπει σε ειδικό πρόγραμμα ώστε να ενσωματωθεί το συντομότερο δυνατόν στην ομάδα της Κύμης.
Το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. με διαιτητές να είναι οι Δεσλής-Τζαφλέρης-Καλογερόπουλος (Δροσόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: