Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 2 - 2


Πολυ ωραίο ματς είχαμε στο γήπεδο του Βασιλικού για την 5η αγωνιστική του πρωταθληματος της Α κατηγορίας Ευβοίας.  Ληλας Βασιλικού και  Ηρακλής Ψαχνών αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2 - 2 με τον Ηρακλή να προηγείται 2  - 0 στο πρώτο ημίχρονο και τον Ληλα να φέρνει το ματς στα ίσια στο δεύτερο μέρος.
Ο Μαναριτσας ήταν αυτός που με δυο προσωπικά γκολ έδωσε το προβάδισμα για τον Ηρακλή Ψαχνών,  Στο 31' μπήκε ταχύτατα στην περιοχή και με διαγώνιο βολέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Τρία λεπτά αργότερα (34'), ο ίδιος, πήρε την μπάλα μετά από ωραίο συνδυασμό των συμπαικτών του, μπήκε πάλι στην περιοχή του Λήλα και με νέο σουτ πανηγύρισε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.



Από κει και μετά ο Λήλας που προσπαθούσε να συνέλθει ακόμη, από το σοκ του 0-2, ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο και  μέσα σε 4 λεπτά, πέτυχε κι αυτός δυο γκολ φέρνοντας το ματς στα ίσια.
Στο 63' ο Νίκος Μαστροκώστας μπήκε ωραία στην περιοχή των φιλοξενούμενων και με πλασέ από πλάγια θέση μείωσε σε 1-2, για να έρθει στην επόμενη επίθεση και η ισοφάριση, στο 66', με τον Χρηστίδη που είχε μπει αλλαγή στο ημίχρονο.

Διαιτήτευσε ο κ. Κασομούλης με βοηθούς τους Κοντογιαννιδη, Κελεπούρη.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Δ. Λύκος): Γ. Ευαγγελινός, Κικίδης (89' Λαφαζανης), Μεταξάς (59' Ποδαράς), Αυλωνίτης, Νάνος, Κουτσαυλής, Γίγας, Μάλλιαρης, Λειβαδίτης, Ν. Μαστροκώστας, Παντ. Ευαγγελινός (46' Χρηστίδης). 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τάκης Σπυρόπουλος): Ανδρούτσος, Π. Σκριβάνος του Λ. (66' Γκάβαλης), Δούλος, Κ. Μπουρνάζος, Τουρκοχωρίτης, Μαρίνος, Π. Σκριβάνος του Δ., Παπαδόπουλος (72 Ντουμας), Γκούρλας (90' Μουτουσίδης), Μαναρίτσας, Γ. Μπουρνάζος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: