Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ - ΗΡΘΕ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΕ ...........


Άδοξο φινάλε είχε η τέταρτη θητεία του Νίκου Παντέλη στον πάγκο του ΑΟ Χαλκίς. Ο "αγαπημένος" προπονητής των Χαλκιδέων φιλάθλων αποχαιρέτησε τον ΑΟΧ με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο κι ενώ ...πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο σε δύο ματς, με τον Φωστήρα για το πρωτάθλημα και με την Αχαϊκή -χθες Κυριακή- για το Κύπελλο.
Μετά το τέλος του αγώνα όμως, ο ...ξενερωμένος από τις τελευταίες εξελίξεις Νίκος Παντέληςξεκαθάρισε τη θέση του, καθώς είναι τοις πάσι γνωστό ότι δεν μασάει τα λόγια του.



Ο Παντέλης από την περ. Πέμπτη έχει υποβάλλει την παραίτησή του, καθώς η παραίτηση του Γιώργου Στούπα φέρνει στο προσκήνιο της σημερινής Γενικής Συνέλευσης τη ...νέα εποχή που γράφει πάνω το όνομα του Γιάννη Ελευθεριάδη.

Στο δια ταύτα, στη σημερινή συνέλευση των "κυανόμαυρων", εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να επικυρωθεί ο "γάμος" Ελευθεριάδη-ΑΟ Χαλκίς.
Χθες όμως, ο Παντέλης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον αναπόφευκτο χωρισμό του με την ομάδα της πρωτεύουσας της Εύβοιας.
Ο Νίκος Παντέλης ξεκαθάρισε ότι ήρθε στη Χαλκίδα για να βοηθήσει χωρίς να έχει κάνει την παραμικρή συμφωνία, ενώ τόνισε ότι δεν σκοπεύει να διχάσει την πόλη και γι' αυτό παίρνει το ...καπελάκι του και φεύγει.

"Η ομάδα έχει μπει στον αυτόματο πιλότο"

"Ακούω πολλούς να μιλάνε για μένα χωρίς να ρωτήσουν εμένα" είπε αρχικά ο Παντέλης και συνέχισε: "Ξέρετε τους συναισθηματικούς δεσμούς που με συνδέουν με τη Χαλκίδα. Ήρθα εδώ χωρίς συμβόλαιο, χωρίς να έχω πάρει μισό ευρώ. Το είπα και στον Στούπα όταν με πήρε τηλέφωνο, ότι έρχομαι και τα βρίσκουμε στην πορεία. Όλη την εβδομάδα η ομάδα ήταν στον αυτόματο πιλότο. Συν τοις άλλοις, οι παίκτες διάβαζαν και άκουγαν ότι η διάδοχη κατάσταση θα φέρει πολλές αλλαγές στο αγωνιστικό τμήμα. Πώς να είναι συγκεντρωμένοι οι παίκτες όταν βρίσκονται υπό καθεστώς αμφισβήτησης; Το θεωρώ απαράδεκτο".

"Ο ΑΟΧ θα πάει καλά όταν αλλάξει η κακή νοοτροπία"

Ο Παντέλης μολονότι αναγκάζεται να αφήσει πίσω του τον ΑΟ Χαλκίς, δήλωσε για την επόμενη μέρα:"Ο ΑΟ Χαλκίς πρέπει να παλεύει για να παίζει ψηλά. Όχι να βολοδέρνει στα τοπικά και στη Γ' Εθνική. Για ποιο λόγο η διοίκηση να πετάξει λευκή πετσέτα; Δεν ξέρω τί θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, αν θα μείνει ο Στούπας, αν θα έρθει ο Ελευθεριάδης. Αυτό που ξέρω είναι ότι όσοι ασχολούνται διοικητικά με την ομάδα πρέπει να βρουν λύση και μάλιστα γρήγορα, να πουν ανοιχτά στον κόσμο τί θέλουν να κάνουν. Εγώ να βοηθήσω ήρθα, αλλά πρέπει να αλλάξει η άσχημη νοοτροπία που υπάρχει".

"Δεν θέλω να διχάσω, αλλά δεν παίζω και ...παιχνιδάκια"

Για τον ερχομό του πρόσθεσε: "Είμαι 22 χρόνια προπονητής και έχω να αποδείξω πράγματα μόνο στον εαυτό μου και σε κανέναν άλλον. Όπως και δεν θα γίνω και παιχνιδάκι κανενός παράγοντα, πρώην, νυν και επίδοξου. Δεν θέλω να διχάσω την ομάδα και την πόλη. Σέβομαι τον κάθε άνθρωπο και τον κοιτώ στα μάτια, αλλά κανείς δεν ...παίζει μαζί μου".
Με δυο λόγια, ο Νίκος Παντέλης έβαλε τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να παραμένει στην ομάδα (!), στην ...ακραία περίπτωση που στον ΑΟΧ επιστρέψουν διοικητικά φαντάσματα του πρόσφατου παρελθόντος, όπως για παράδειγμα ο Γιώργος Τόλιας.

"Έχω αξιοπρέπεια..."

Ο Νίκος Παντέλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα σενάρια για τη διαδοχή στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΧ αφήνοντας σαφείς ...αιχμές για τον χειρισμό της υπόθεσης: "Όταν μου τηλεφώνησαν οι άνθρωποι του ΑΟΧ να έρθω να αναλάβω την ομάδα, το πρώτο πράγμα που ρώτησα είναι αν πράγματι έχει λυθεί η συνεργασία με τον Καβακά. Δεν ήρθα στην ομάδα, ενώ υπήρχε σ' αυτήν προπονητής. Έχω αξιοπρέπεια και σέβομαι τα παντελόνια που φοράω".

"Ο ΑΟΧ μπορεί το πρωτάθλημα, αλλά εδώ δεν υπάρχει ειλικρίνεια"

Τελειώνοντας την τοποθέτησή του ο Παντέλης είπε: "Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη και την αγάπη του. Θα πρέπει στη Χαλκίδα όλοι να αφήσουν τα λόγια και να κάνουν πράξεις. Το πρόβλημα της Χαλκίδας είναι ότι δεν έχει σταθερή διοίκηση. Κι αυτή τη φορά έβαλα το συναίσθημα ...μπροστά και γι' αυτό ήρθα και δεν το μετανιώνω. Και αν με ξαναφωνάξει η Χαλκίδα, πάλι εδώ θα 'μαι. Αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες, έχει καλούς παίκτες, σαφώς και προλαβαίνει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Αλλά για να συμβεί αυτό χρειάζεται να υπάρχει ειλικρίνεια και λυπάμαι που το λέω, όμως απ' ότι διαπιστώνω δεν υπάρχει ειλικρίνεια. Αν θέλουν κάποιον απλώς για να σωθεί η ομάδα σαφώς και δεν με χρειάζονται και δεν έχω θέση εδώ. Η ομάδα θα σωθεί και χωρίς προπονητή. Είπα στους διοικούντες, αν δεν μπορείτε να βγάλετε το μπάτζετ, φωνάξτε τα παιδιά και συζητήστε τί μπορεί να γίνει για να μειωθεί το μπάτζετ. Αυτή ήταν η δική μου πρόταση".  

http://www.egnomi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: