Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ..................



Γιάννης  Ελευθεριαδης 

Οι δυο ομάδες ΑΟ Χαλκίς και  Γ. Σ.  Κύμης έχουν κάτι κοινό που τις κάνει ξεχωριστές. 
Έχουν προπονητές Ευβοιωτες !!!!!  Και τι σημαίνει αυτό ?? Ότι  ο πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς κύριος Ελευθεριάδης και ο πρόεδρος της Κύμης κύριος Θεόδωρου είναι μεγάλοι μάγκες.
Από την πλευρά της Κύμης ο Βασίλης Μπρατσιακος είναι αυτός που έχτισε την ομαδα από τις χαμηλές κατηγορίες και την ανέβασε στην μεγάλη κατηγορία του μπάσκετ. Εκεί που τα πάει μια χαρά και βλέπουμε να μένει στην κατηγορία άνετα. 


Από την άλλη ο Αντώνης Αυλωνιτης που και αυτός πήρε την ομαδα της Χαλκίδας σε μια περίοδο με πολλά προβλήματα και ενώ πολλοί δυσανασχετησαν με την παρουσία του στον πάγκο του ΑΟ Χαλκίς ο πρόεδρος τον στήριξε και αυτός δούλεψε και τα αποτελέσματα φαίνονται ήδη μέσα στο γήπεδο. Η ομαδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και πάει από το καλό στο καλύτερο. Επίσης η ομαδα έχει 14 ποδοσφαιριστες από την Εύβοια , ένα ακόμα  συν για τον Αντώνη Αυλωνιτη που εμπιστεύεται Ευβοιωτες και μέχρι στιγμής του έχει βγει και με το παραπάνω. 
Συμπέρασμα ...... Το να εμπιστεύεσαι προπονητές που είναι Ευβοιωτες και να τους στηρίζεις αυτός που κερδίζει είναι η ομαδα .  Τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από τους προπονητές ( μεγάλα ονόματα ) που έρχονται για να κάνουν την αρπαχτή τους και λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά δουλεύουν για την ομαδα. 
Μέσα από την καρδιά μας καλή επιτυχία και στις δυο αγαπημένες ομάδες!!



Αλέξανδρος Θεοδωρου 



Βασίλης Μπρατσιακος 


Αντωνης Αυλωνιτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: