Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΔΟΑΠΠΕΧ - ( ΜΠΡΑΒΟ ) ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ


 Εκεί στον ΔΟΑΠΠΕΧ πρέπει να είσθε πολύ ευχαριστημενοι και να θεωρείτε ότι έχετε πετύχει στο έργο σας σε ότι αφορά τα αθλητικά δρώμενα στην πόλη της Χαλκίδας.
Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν για ακόμα μια φορά κυρία Ζλακωνη και οι υπόλοιποι που κάθεστε στις καρέκλες σας και δεν σας ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από την προβολή σας και αυτή μέσα από τα αγαπημένα σας ΜΜΕ. 
Φιλοξενούμε αυτό το Σαββατοκυριακο στην πόλη μας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε και δυστυχώς για ακόμα μια φορά φανηκατε   λίγοι σε θέματα οργάνωσης, προβολής , και γενικά στήριξης αυτής της σπουδαίας διοργάνωσης.




Στην Χαλκίδα και στο Κλειστό Κανηθου θα αγωνισθούν 25 Εθνικές ομάδες και ούτε  μια ενημέρωση από τον ΔΟΑΠΠΕΧ προς τα αθλητικά μέσα ενημέρωσης. Δεν ξέραμε που να απευθυνθούμε για να πάρουμε μια διαπίστευση , ούτε μια ενημέρωση , ένα δελτίο τύπου για να προβάλουμε τη διοργάνωση.
Για ακόμα μια φορά ( Η προηγούμενη ήταν στο Eyrobasket ) ενημερώσατε και καλέσατε τους Κολλητούς σας και που τι σύμπτωση δεν έχουν καμιά σχέση με αθλητική ενημέρωση. 
Λυπούμαστε για ακόμα μια φορά που είμαστε αναγκασμένοι να σας θυμίσουμε ότι υπαρχουν και άλλα μέσα στην Εύβοια που ασχολούνται με την αθλητική ενημέρωση. 

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: