Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΜΑΤΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ........


Ο ΑΟ Χαλκίς βρέθηκε στα πρόθυρα… θριάμβου στην Πάτρα, όπου προηγήθηκε με 3-1 της πρωτοπόρου Παναχαϊκής σε κυριακάτικο (22/1) ματς για τη 14ηαγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Εντούτοις, οι πρωτοπόροι του 3ο ομίλου αντέδρασαν με αντεπίθεση διαρκείας φτάνοντας στην ισοφάριση με σκορ 3-3!
Οι Ευβοιώτες μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς. Μία έγκαιρη έξοδος του Βρονταρά πριν από τον Βεζυρτζόγλου έσωσε την Παναχαϊκή μόλις στο 7ολεπτό. Αντιθέτως, ο Ντουμάνης υπέπεσε σε λάθος, αλλά ο Σιαλμάς σούταρε άουτ (13’). Ο ΑΟ Χαλκίς αντέδρασε άμεσα ανοίγοντας το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Πολίτης «έκοψε» στο πέναλτι για τον Μπαλού ο οποίος πλάσαρε στα δίχτυα (0-1) στο 15ο λεπτό!



Οι γηπεδούχοι αναζήτησαν την ισοφάριση και τα κατάφεραν λίγο μετά το πρώτο ημίωρο χάρη σε καταπληκτικό βολέ του Ελευθεριάδη που έκανε το 1-1 στο 33ο λεπτό. Αναμφίβολα, το ματς θα μείνει αξέχαστο στους 2.000 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο της Αγυιάς. Η Παναχαϊκή βρέθηκε κοντά στο 2-1, όταν ο Ελευθεριάδης πάσαρε κάθετα στον Αργυρόπουλο που σούταρε πάνω στον Ντουμάνη (44’).
Γκολ και θέαμα επεφύλασσαν οι δύο αντίπαλοι αμέσως μετά την ανάπαυλα. Μάλιστα, η Παναχαϊκή προσπάθησε να εγκλωβίσει τους φιλοξενούμενους οι οποίοι αποδείχθηκαν εξαιρετικά επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Μία εκτέλεση φάουλ του Στεργιανού έφερε τον Ανέστη σε θέση βολής για το 1-2 στο 56ολεπτό! Δευτερόλεπτα αργότερα έγινε το 1-3 από νέα κεφαλιά –τούτη τη φορά- από τον Βεζυρτζόγλου!
Οι γηπεδούχοι χρειάζονταν ενισχύσεις από τον πάγκο και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος προέβη σε τρεις αλλαγές προσδίδοντας επιθετικότητα στην ομάδα του. Έτσι, ο Σιαλμάς μείωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων σε 3-2 με προβολή έπειτα από πάσα του Στεργίδη. Τα δεδομένα ανατράπηκαν άρδην καθώς ο Μωραΐτης αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή ισοφαρίζοντας στο 94ο λεπτό!
Η Παναχαϊκή παρέμεινε αήττητη μέσα στην Αγυιά, όπου έτυχε αποθέωσης από το φανατικό κοινή της έπειτα από 14 «στροφές» στη Γ’ Εθνική.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Αδαμόπουλος (78’ Μαστραντωνάκης), Μπιτσάκος, Παπαδόπουλος (62’ Γκίνο), Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Αργυρόπουλος (59’ Μωραΐτης), Σιαλμάς.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Μπαλού, Βαλκάνος, Βεζυρτζόγλου, Πολίτης, Ανέστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: