Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΡΑΒΙΑ .....ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ


Από την μέρα που η νέα διοικηση του κυρίου Ελευθεριαδη ανέλαβε τα ηνία της ομάδας  πήρε μαζί και τις όποιες υποχρεώσεις που την ακολουθούν. Έτσι γίνεται σε όλες τις ομάδες σε όλο τον κόσμο. 
Η διοικηση Ελευθεριάδη πήρε την ομαδα στα χεριά της και βέβαια δεν θα περίμενε να είναι ο δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα. Η αλήθεια είναι ότι έχει καλύψει αρκετά από τις οικονομικές υποχρεώσεις που είχε η ομαδα και τώρα σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα σε Αθηναϊκά σαιτ υπάρχει δικαστική απόφαση για τους λογαριασμούς της ομάδας. 




Στο δημοσίευμα αναφέρει πως ήρθε στα γραφεία του ΑΟ Χαλκίς, απόφαση του δικαστηρίου Χαλκίδας, στην οποία δεσμεύονται όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ΑΟ Χαλκίς, για χρέη (κυρίως από ενοίκια), που άφησαν οι προηγούμενες διοικήσεις των κυανόμαυρων. Αυτό φυσικά ήταν αναμενόμενο καθώς είχαν γίνει αγωγές για χρέη της ομάδας. 
Πλέον η διοίκηση του ΑΟΧ δεν θα μπορεί να αντλεί λεφτά απ' αυτούς τους λογαριασμούς, με χρήματα τα οποία έχουν μαζευτεί από χορηγίες, ενώ οποιαδήποτε χορηγία μπει σε αυτούς τους λογαριασμούς, δεσμεύονται τα χρήματα. 

Ένα ακόμα πρόβλημα που καλείται να δώσει λύση η διοικηση αλλά κατά την γνώμη μας  θα έπρεπε να είναι ενήμερη για ότι υποχρεώσεις παραλαμβάνει έτσι ώστε να μην πέφτει από τα σύννεφα την τελευταία στιγμή. Ερώτηση....... είχε ενημερωθεί από την προηγούμενη διοικηση για τα οικονομικά της ομάδας ? Η πήραν ( γουρούνι στο σακί ) ?
Αν δεν υπήρχε ενημέρωση και είπαν πάμε και ότι γίνει τότε θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιμετωπισουν ότι έρχεται . Πιστεύουμε ότι η νέα διοικηση έχει την δυνατότητα να ( καθαρίσει ) την ομαδα και να κάνει ένα προγραμματισμο έτσι ώστε να προχωρήσει στους στόχους που έχουν μπει. 
Και δεν είναι λύση να ρίχνουμε ευθύνες σε προηγούμενες διοικήσεις. Η κάθε διοικηση αναλαμβάνει και τις ( αμαρτίες ) των προηγούμενων .  Ο Στουπας πήρε τις αμαρτίες του Τολια ο οποίος είχε αναλάβει των προηγούμενων . Έτσι πάει όποτε κύριοι μεγάλα καράβια μεγάλες φουρτούνες. 

Απόστολος Αβερκιαδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: