Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ


Επισκεφτηκαμε το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας και τα αποδυτήρια της ομάδας του ΑΟ Χαλκίς και πραγματικά ............ΠΑΓΩΣΑΜΕ!!
Τι έγινε κύριοι εκεί στον ΔΟΑΠΠΕΧ ?  Μισές δουλείες κάνετε, Ενώ μετά από το ρεπορτάζ του Κοντά Στα Σπορ που κάναμε αναφορά για το ότι δεν υπήρχε ζεστό νερό έτσι ώστε να μπορούν οι ομάδες και διαιτητές να κάνουν ένα ζεστό μπάνιο , έγιναν οι απαραίτητες εργασίες και όλα δουλεύουν τέλεια και υπάρχει ζεστό νερό σε όλα τα αποδυτήρια δεν γίνεται το ίδιο και με τα καλοριφέρ τα οποία δεν δουλεύουν και πραγματικά όλα είναι παγωμένα.


Τι διαπιστώσαμε ........Μετα από τα χιόνια η υγρασία μέσα στα αποδυτήρια είναι απίστευτη. Στάζουν νερά από την οροφή όπου έχουν φύγει τα τσιμέντα και φαίνονται τα σίδερα της κατασκευής . Επίσης δεν δουλεύουν τα καλοριφέρ και οι ποδοσφαιριστες αλλάζουν μέσα σε παγωμένο περιβάλλον.
Ερώτηση προς τους αρμόδιους.  Την Κυριακή ο ΑΟ Χαλκίς φιλοξενεί την ομαδα του Λουτρακιου , πως θα έρθουν οι ποδοσφαιριστες  να αλλάξουν και ετοιμαστούν μέσα σε ένα περιβάλλον με υγρασία και παγωμένα μέχρι  και τα καθίσματα μέσα στα αποδυτήρια.


Απόστολος Αβερκιαδης 


Δεν υπάρχουν σχόλια: