Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ



Ο ΑΟ Χαλκις ενισχύθηκε στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου με πέντε ποδοσφαιριστές που θα δώσουν περισσότερες επιλογές στον Αντώνη Αυλωνίτη, γεγονός αναγκαίο αν αναλογιστεί κανείς ότι στο παιχνίδι με τον Αστέρα Αμαλιάδας δεν συμπληρώθηκε 18άδα.

Το πιο γνωστό όνομα στους Ευβοιώτες φιλάθλους είναι αυτό του τερματοφύλακα Γιώργου Ευαγγελινού ο οποίος πριν ένα μήνα αποχώρησε από τον Λήλα Βασιλικού.  Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ έχει καταγράψει αξιοσημείωτη πορεία τα τελευταία χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα και είχε συνεργαστεί  με τον Αντώνη Αυλωνίτη πέρυσι στον ΑΟΝΑ. 





Ο Γιώργος  Ζυγογιάννης είναι αμυντικός 23 ετών που ξεκίνησε τη καριέρα του από τις ακαδημίες του Παινωνίου, ενώ έχει αγωνιστεί σε Φωστήρα, ΑΕΚ Λάρνακας και Πανελευσινιακό.

Επίσης αποκτήθηκαν ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Μανωλιάς 24 χρόνων από  τον Εθνικό, ο 20χρονος επίσης μεσοεπιθετικός Ηλίας Μαυρίδης με θητεία στην 4η εθνική της Ιταλίας με την Ροτσέλα, και ο Αλβανός μέσος Admir Zahi 22 ετών από τους Αγίους Αναργύρους (Α΄ Αθηνών).

Παράλληλα ο Καμίλ Κρολ που αποδεσεμύθηκε θα βρεθεί ξανά στο δρόμο του ΑΟΧ, αυτή τη φορά σαν αντίπαλος καθώς υπέγραψε δελτίο στον Φωστήρα. Κάτοικος Ταύρου έγινε και ο Μήτκας ο οποίος είχε ξεκινήσει τη σεζόν στους "νερατζούρι".   

Δεν υπάρχουν σχόλια: