Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ - ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ COPA LIBERTADORES 2017


H ομαδα μας στην Αργεντινή η Ατλετικο Τουκουμαν αγωνίζεται σήμερα 00.15 ώρα Ελλάδος   στον 3ο γύρο του Copa Liberatadores με την ομαδα από την Κολομβία Ατλετικο Τζούνιορ. 

Το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες στα πλαίσια του 3ου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης, με την Τζούνιορ να θέλει, λογικά, να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και την Ατλέτικο Τουκουμάν να πραγματοποιήσει μια ακόμα έκπληξη.









Όσον αφορά τους γηπεδούχους, εύκολη πρόκριση για την Τζούνιορ στον προηγούμενο γύρο σε βάρος της Καραμπόμπο, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά με το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Βενεζουέλα, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα της με το 3-0 του επαναληπτικού στην Καρταχένα. Σε αντίθεση, πάντως, με τα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, δύο ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς στο Απερτούρα (Λα Εκιδάδ 0-1, Αμέρικα Κάλι 1-3), παραμένοντας η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος.

Στην άλλη πλευρά, πρόκριση άθλος στον προηγούμενο γύρο για την Ατλέτικο Τουκουμάν, η οποία έχασε την πτήση της και έφτασε εκπρόθεσμα στο Κίτο, παίζοντας χαριστικά τον επαναληπτικό μετά το ΟΚ που έδωσαν τόσο η Conmenbol όσο και η Ελ Νασιονάλ, μάλιστα με δανεικές εμφανίσεις από την U20 της Αργεντινής που βρισκόταν στο Εκουαδόρ για το Κόπα Αμέρικα αυτών των ηλικιών, επικρατώντας 1-0 της αντιπάλου της, έχοντας μάλιστα ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, συνάρτηση βέβαια του 2-2 του πρώτου ματς στην Αργεντινή. Εντός συνόρων, σε διακοπή το πρωτάθλημα της Αργεντινής, με απόλυτα λογικό πως τα μοναδικά αγωνιστικά δείγματα για την Ατλέτικο Τουκουμάν να είναι τα δύο ματς που 2ου προκριματικού με την Ελ Νασιονάλ.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Τζούνιορ, σε εννέα ματς φιλοξενώντας ομάδες της Αργεντινής ενώ «παρθενικό» ταξίδι της Ατλέτικο Τουκουμάν στην Κολομβία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: