Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΠΗΡΕ ΡΑΜΠΑΒΙΛΑ Ο ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΑΜΠΑΒΙΛΑΣ

Τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα απέκτησε σήμερα ο Ταμυναϊκός, ένα εξαιρετικό σέντερ φορ που θα αποτελέσει σημαντική επιθετική λύση μαζί με τους ήδη υπάρχοντες επιθετικούς της ομάδας.
Ο Ραμπαβίλας έχει πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα και την περσινή χρονιά αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων ,ενώ έχει μεγάλη προϋπηρεσία στα πρωταθλήματα της Β και Γ Εθνικής αλλά και παρουσία σε μεγάλες ομάδες της Ολλανδίας, κατέκτησε φέτος πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Α.Ο Σύρου, οδηγώντας την ομάδα στην Γ Εθνική.



Γεννημένος το 1990 ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Παναιγιάλειο και λίγο αργότερα για 1.5 χρόνο μεταγράφηκε στην ολλανδική Φίτεσε όπου εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έμαθε σημαντικά πράγματα όπως αποκαλύπτει ο ίδιος.
Επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στον Εθνικό Πειραιώς, ενώ ξαναπήγε Ευρώπη όπου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Σουηδίας για 1.5 χρόνο.
Το πέρασμα του από την Τρίγλια Ραφήνας του έδωσε την ευκαιρία να κάνει μια εξαιρετική χρονιά και στην συνέχεια επέλεξε το πρωτάθλημα Κυκλάδων και τον ΑΟ Σύρου που αγωνιζόταν μέχρι πριν λίγο καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: