Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΝΗΘΟΥ - ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ !!


Σχετική εικόνα

Ένα από τα γήπεδα της Χαλκίδας που έχει  εγκαταλειφθεί είναι αυτό της Κανηθου. 
Κάναμε ένα ρεπορτάζ και σύμφωνα με πληροφορίες θα μπορούσε με μια δαπάνη από τον ( Αδιάφορο )  ΔΟΑΠΠΕΧ  άξιας 2 000 με 3000 ευρώ να διορθωθούν κάποια πράγματα και να δοθεί και πάλι στις ομάδες. 
Αν λοιπόν αντικατασταθουν ορισμένα μέρη από το κατεστραμμένο τάπητα και γίνουν και κάποιες μικρές εργασίες το γήπεδο μπορεί να πάρει άδεια για αγώνες.



Κύριοι στον ΔΟΑΠΠΕΧ αφήστε λίγο τα πανηγύρια και τα καρναβάλια και δώστε ποιότητα ζωής στους κάτοικους αυτής της πόλης. Η όμορφη αυτή πόλη έχει γεμίσει με ναρκομανείς και ζητιάνους στα φανάρια , όπως επίσης και τσιγγάνους που κατασκηνωνουν στα πάρκα και στα γήπεδα που εσείς έχετε αφήσει στην μοίρα τους. 
Για να επιστρέψουμε στο γήπεδο Κανηθου να σας κάνουμε μια πρόταση που εσείς ούτε έχετε σκεφτεί , το πιο απλό είναι να πάρετε τον χρησιμοποιημενο τάπητα που βγήκε από το ντερνεκι και να αντικαταστησετε ορισμένα κομμάτια στο γήπεδο Κανηθου. 
Δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει!!!!
Είδαμε στο ρεπορτάζ που κάναμε ότι γίνονται και εργασίες για να σκεπαστεί το χαντάκι που υπάρχει γύρω - γύρω στο  γήπεδο και είχανε κλέψει τις σχάρες . Η αρχή έγινε λοιπόν συνεχίστε και τις εργασίες που πρέπει αν γίνουν στον αγωνιστικό χώρο και θα σας πούμε και ένα μπράβο. 
Προς το παρόν σας λέμε  .............ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ !!!

Απόστολος Αβερκιαδης 

Αποτέλεσμα εικόνας για γηπεδο ποδοσφαιρου κανηθου

Αποτέλεσμα εικόνας για γηπεδο ποδοσφαιρου κανηθου

Δεν υπάρχουν σχόλια: