Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0 - 2



Ο Λεβαδειακός επικράτησε άνετα με 2-0 της Χαλκίδας δείχνοντας τη διαφορά κλάσης, αλλά και τον βαθμό ετοιμότητας που χωρίζει της δυο ομάδες.   Σκόρερ και των δυο τερμάτων  για τους Βοιωτούς που ξεκίνησαν χωρίς αρκετούς βασικούς (Μπραντάο, Λεονάρντο, Σουμπίνιο, Ναμάσκο, Ζαραδούκας) ήταν ο Γιακουμάκης.



Από τους γηπεδούχους  που είχαν και αυτοί καλές στιγμές  για να σκοράρουν η εμφάνιση του Μπουσινάκη σε θέση εξτρέμ σκόρπισε χαμόγελα σε 2ο συνεχόμενο παιχνίδι, αντίθετα ο Κονσταντίνοφ δεν μπόρεσε να  ανταποκριθεί σε θέση φορ που δεν είναι η φυσική του θέση.   
Πάντως εκτός από τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι αυτό ήταν το 6ο φιλικό για το Λεβαδειακό που σε 11 ημέρες ξεκινάει στο πρωτάθλημα της super league.

Πριν την έναρξη του αγώνα  η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς τίμησε τη ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Οι φάσεις του αγώνα:
7΄ Πάσα του Κονσταντίνοφ στο Μπουσινάκη που άδειασε το προσωπικό του αντίπαλο και σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
15΄ Ο Τόνι Σίλβα άδειασε την άμυνα των γηπεδούχων πάσαρε στον Γιακουμάκη που σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει 0-1.
23΄ Τετ-α-τετ Καψάσκη Σταυριανού ο γκολκίπερ της Χαλκίδας έσωσε
26΄ Ο Τσαμπούρης εκτέλεσε το φάουλ κεφαλιά του Μόις απόκρουση  του Σταυριανού το ριμπάουντ από τον Γιακουμάκη που σούταρε άστοχα.
34΄ Επικίνδυνο σουτ του Μπουσινάκη έξω από τη περιοχή η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Εμπασί
35΄ Ο Γιακουμάκης με σουτ μέσα από τη περιοχή έκανε το 0-2.
45΄ Ο Μπουσινάκης πέρασε τον Εμπασί αλλά αντί να πλασάρει πάσαρε στον Κονσταντίνοφ και η άμυνα του Λεβαδειακού πρόλαβε και έκοψε.
47΄   Πολύ ωραία ενέργεια και σουτ του Καψάσκη ο Ντουμάνης αντέδρασε εντυπωσιακά
78΄ Πολύ ωραία μπαλιά του Μπουσινάκη στο κενό χώρο ο Κονσταντίνοφ νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Εμπασί.
86΄ Εμπνευσμένη ενέργεια του Πολίτη το πλασέ που επιχείρησε βρήκε σε σώμα και έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

ΑΟ Χαλκίς (Αυλωνίτης): Σταυριανός (46΄Ντουμάνης), Στεργιανός (88΄ Αγγελάτος), Θωμάς (65΄ Τσατσαρώνης), Μπακομήτρος (65΄ Γεωργίου), Καραμπάς, Ταυταρίδης (65΄ Ανέστης), Μπουσινάκης (81΄ Χατζηστάμου), Ντελέκος, Κονσταντίνοφ (81΄ Λούκας), Πολίτης, Βαλκάνος (72΄ Παλιάτσιος)

Λεβαδειακός (Ανιγκό): Εμπασί, Τσαμπούρης, Μεντί, Τριποτσέρης (46΄ Μάγκας), Μοίς, Καραχάλιος ( 57΄Καλτσάς), Μητρόπουλος ( 57΄Ομπιόρα), Καψάσκης (82΄ Μπραντάο), Γιουσούφ (Σουμπίνιο), Γιακουμάκης (57΄Βασιλείου), Τόνι Σίλβα (57΄ Τζαφάρ)

Γιωργος Γιωτας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: