Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ


Τελικά  η Δόξα Δράμας και η ΑΕ Καραισκακης είναι οι δυο ομάδες που κατέθεσαν τις εγγυητικές των 300.000 .
Παρά τις διαβεβαιωσεις της διοίκησης του ΑΟ Χαλκίς ότι μεχρι σήμερα Πέμπτη 17 Αυγούστου η ομάδα θα είχε δηλωθεί για τα μπαράζ ανόδου στην Football League κάτι τέτοιο δεν έγινε. 
Αναμένονται εξελίξεις και ίσως και ανακοίνωση από πλευράς ΑΟ Χαλκίς για το τι έγινε και η ομάδα μένει εκτός μπαράζ.




Εκτός της Χαλκίδας και ο Ιωνικός δεν δήλωσε συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου. εκεί όπου Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης θα αναμετρηθούν σε μονό αγώνα και σε ουδέτερο γήπεδο. 
Να θυμησουμε την προσφυγη των δευτεραθλητών της τρίτης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου με την πρόσθετη παρέμβαση της Δόξας Δράμας για την απόφαση μη αναπλήρωσης των κενών από την Ένωση Β' Εθνικής, η οποία είπε ότι ξεκινά με 17 ομάδες το νέο πρωτάθλημα.

Προσφυγή των Σωματείων 1) ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 1967, 2) ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΕ και 3) ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ κατά 1) της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ με τον διακριτικό τίτλο FOOTBALL LEAGUE και 2) της από 4-8-2017 απόφασης του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE (ΕΕΠ Β 'ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ). Πρόσθετη παρέμβαση: Σωματείο ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ υπέρ των σωματείων 1) ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 2) ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ και 3) ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ και κατά Α) της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ με τον διακριτικό τίτλο FOOTBALL LEAGUE και Β) της από 4-8-2017 απόφασης του ΔΣ της FOOTBALL LEAGUE (ΕΕΠ Β 'ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: