Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ





Από εχθές το απόγευμα  υπάρχει  έντονη φημολογία σχετικά με την  αλλαγή στάσης του υποψήφιου προέδρου Θανάση Κουλιάκη.  Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκυρες  πληροφορίες ο κύριος Κουλιακης  θα ανακοινώσει την απόφαση του να μην αναμιχθεί με τα διοικητικά του συλλόγου στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης στις 19:00.




Πάντως το κλίμα στον ΑΟΧ δεν είναι καλό με τον σύλλογο να βαδίζει ακέφαλος και αρκετούς ποδοσφαιριστές να είναι δυσαρεστημένοι με τη κατάσταση που επικρατεί και να σκέφτονται ακόμα και την αποχή τους από τις προπονήσεις.  Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να γίνουν γνωστές μετά το τέλος της σημερινής συνεδρίασης.

Οι ποδοσφαιριστες και οι άνθρωποι που είναι στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι απλήρωτοι με την προσωρινή διοίκηση να μην ξέρει πότε και αν γίνουν πληρωμές.  
Για ακόμη μια φορά  που η ομάδα της Χαλκίδας βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Το αν σωθεί την τελευταία στιγμή και πάλι δεν το ξέρουμε ( πόσες φορές θα πάει η στάμνα στην βρύση ??? κάποτε θα σπάσει ). 

Αποστολος Αβερκιαδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: