Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ


Κατατέθηκε σήμερα Πέμπτη από τον δικηγόρο Γιώργο Παναγόπουλο νέα προσφυγή του ΑΟ Χαλκίς στο διαιτητικό διακστήριο με την οποία ζητείται η απευθείας άνοδος στη Football League ή διεξαγωγή αγώνων κατάταξης (μπαράζ) μεταξύ των δευτεραθλητών. Μέχρι το μεσημέρι θα έχει ορισθεί η δικάσιμος με πιο πιθανή ημερομηνία την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου.

Το θέμα κινεί ο Γιώργος Τσαγκάρης ο οποίος καλύπτει τα έξοδα της διαδικασίας και υπογράφει τη προσφυγή. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι κινήσεις γίνονται συντονισμένα με τον Ιωνικό στην ίδια βάση, αλλά με διαφορετική στρατηγική καθώς η ομάδα της Νίκαιας θα ζητήσει πρώτα την  διεξαγωγή αγώνων μπαράζ των δευτεραθλητών και στη συνέχεια την απευθείας άνοδο.




Το starsports επικοινώνησε με τον δικηγόρο Γιώργο Παναγόπουλο και ζήτησε την εκτίμηση του για την απόφαση: "Θεωρώ νομικά δεδομένη τη δικαίωση μας. Η σωστή σκέψη είναι να ανέβουν και οι 4 ομάδες με την εφαρμογή του νέου ΚΑΠ ο οποίος εφαρμόστηκε για την αναπλήρωση του Ηρακλή. Τα μπαράζ και οι εγγυητικές που ζητήθηκαν ίσχυαν για τη μη συμμετοχή του Αγροτικού Αστέρα, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν με την απόσυρση του Ηρακλή.

Επικαλούμαστε την εφαρμογή του άρθου 73 του καταστατικού της ΕΠΟ στο οποίο αναφέρεται η μη συμμετοχή των μη αδειοδοτημένων ομάδων και του άρθου 4 του νέου ΚΑΠ για την αναπλήρωση τους από τους δευτεραθλητές".



Γιωργος Γιωτας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: