Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΕΠΑΙΞΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ



Σεφτέ στις εντός έδρας νίκες έκανε η Χαλκίδα, η οποία πέτυχε την δεύτερη σερί της νίκη. Η ομάδα του Αντώνη Αυλωνίτη ήταν αυτή που μπήκε, αποφασιστικά στο παιχνίδι και στο 24΄ κατάφερε να ανοίξει, το σκορ χάρη σε αυτογκόλ τουΠαπαϊωάννου.
Από το σημείο εκείνο κι έπειτα οι «κυανόμαυροι» κυριάρχησαν, πλήρως στο ματς και στο 44΄ κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, χάρη σε προβολή του Ανέστη. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, δεν υπήρξε κάποια άλλη αξιόλογη φάση στο ματς με το υπάρχον αποτέλεσμα να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Διαμαντή πήρε μεν μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο ο Ντουμάνης δήλωσε παρών στις φάσεις που είχαν, οι φιλοξενούμενοι μπροστά στην εστία του. Τις ευκαιρίες που δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ οι Πελοποννήσοι έκαναν, γκολ οι γηπεδούχοι οι οποίοι στο 90΄ με τον Ντελέκο διαμόρφωσαν, το 3-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
ΧΑΛΚΙΔΑ (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Ταυταρίδης (78′ Εμέκα), Χαρτσιάς (67′ Τσίγκρος), Ντελέκος, Μπλάνκο, Πολίτης (81′ Βαλκάνος), Ανέστης (73′ Κονσταντίνοφ).

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Γιώργος Διαμαντής): Παλιγγίνης, Ζίου, Σακουλής (77′ Αντωνόπουλος), Χατζόπουλος (73′ Λαζάρου), Σέλλης, Παπαϊωάννου (81′ Γιάννος), Αγγελόπουλος (63′ Μπίτσης), Γκάτσης, Μουσταφάς, Καραγκούνης, Κουτσοδήμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: