Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Δυναμικό ξεκίνημα για τη Σχολή Χαλκίδας

Δυναμικό ξεκίνημα για τη Σχολή Χαλκίδας
Δυναμικό είναι το ξεκίνημα της ερυθρόλευκης Σχολής στη Χαλκίδα στο πλαίσιο της αγωνιστικής περιόδου 2017-18. Η Σχολή του Θρύλου που είναι από τις αρχαιότερες στο Δίκτυο, το καλοκαίρι άλλαξε τον χλοοτάπητα στα γήπεδα της και προχώρησε σε έργα βελτίωσης όλης της εγκατάστασης. 
Τό παραπάνω αλλά και η εμπειρία τόσων χρόνων φέρνει στη Σχολή πολλά νέα παιδιά τα οποία έρχονται στον ΟΣΦΠ για να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος αλλά και για ν' ακολουθήσουν την πορεία του Στάθη Λάμπρου. 


Ο αρχηγός της ομάδας Νέων του Θρύλου, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, ξεκίνησε από τη Σχολή Χαλκίδας και όποτε είναι στην ιδιαίτερη πατρίδα του δεν παραλείπει να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της και να μιλήσει με τα νέα παιδιά. 
Οι προπονήσεις είναι καθημερινές ενώ όλοι οι αθλητές πέρασαν από καρδιολογικό έλεγχο από τον καρδιολόγο κ. Δημήτριο Κούτρα ο οποίος και συνεργάζεται με την Σχολή. 
Επίσης ο Επικεφαλής της Σχολής κ. Νίκος Ρόγκας έχει προγραμματίσει σε συνεργασία με την Διεύθυνση Ακαδημίας και εργομετρικό έλεγχο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές την Τετάρτη 18/10.

Δεν υπάρχουν σχόλια: