Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ 0 - 1




Ο Ταμυναϊκός μετά από 8 αγωνιστικές χωρίς νίκη δήλωσε παρών στο τελικό της Ραφήνας και μετά τη βελτιωμένη εικόνα στη Χαλκίδα πέτυχε το πρώτο του διπλό στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Κώτση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Η αναμέτρηση για τον Ταμυναϊκό ήταν δίχως αύριο, καθώς  τα περιθώρια για την παραμονή στην Γ’ Εθνική, έχουν στενέψει για την ομάδα του Βαγγέλη Λαθουρά.





Ισορροπημένο το πρώτο μέρος

Οι γηπεδούχοι θέλοντας να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα, μπήκαν δυνατά. Μετά το πρώτο τέταρτο, όμως ο Ταμυναϊκός ισορρόπησε την κατάσταση και ήταν αυτοί που δημιούργησαν τη πρώτη μεγάλη ευκαιρία για να μπουν μπροστά στο σκορ.

Στο 23’ ο Μαλισσόβας  ανενόχλητος στην περιοχή, το σουτ που δοκίμασε πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι.


Η λύτρωση ήρθε στο 85’

Στο δεύτερο  ημίχρονο  οι παίχτες της Θύελλας μπήκαν δυνατά και με το «καλημέρα» έκαναν αισθητή την παρουσία τους στα καρέ του Μπάρδη, με τον Μπουντάκη να βγάζει παράλληλη σέντρα, χωρίς κάποιος συμπαίκτης τους να βρεθεί στην πορεία της.

Εφτά λεπτά αργότερα ο Χαρακτίδης, επιχείρησε το σουτ, χωρίς να ανησυχήσει τον τερματοφύλακα του Αλιβερίου.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν δύο ευκαιρίες, με τον Ραμπαβίλα στο 60’, τη κεφαλιά του, απόκρουσε ο Πάντος και εφτά λεπτά αργότερα ο Κώτση, με έξοχη ενέργεια πέρασε και τον τερματοφύλακα, όμως το σουτ που επιχείρησε, έδιωξαν την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί της Ραφήνας.

Στο 77’ οι γηπεδούχοι βγήκαν στο προσκήνιο, με τον Ζέκιο να βρίσκει τον Δημητρίου, με τον τελευταίο, από πλάγια θέση, να επιχειρεί το σουτ, με τη μπάλα να περνά άουτ.

Στο 85’ ήρθε η λύτρωση για την ομάδα του Ταμυναϊκού, ύστερα από συστημένη σέντρα του Ζαρίφη, ο Κώτση με άπιαστη κεφαλιά στη δεξιά γωνία του Πάντου, σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης που χάρισε τους πολύτιμους βαθμούς της  νίκης για την ομάδα του Αλιβερίου.

Θύελλα Ραφήνας (Σταύρος Ηλιόπουλος): Πάντος, Ντόσκας (65′ Μπότης), Παπαδόπουλος, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Αράπης, Μπουντάκης (65′ Δημητρίου), Σουλτανίδης, Ζέκιο, Μανουσάκης.

Ταμυναϊκός (Βαγγέλης Λαθουράς): Μπάρδης, Κρόκος (80′ Ζαρίφης), Καρράς, Καρατζάς, Β. Αναστασίου, Ι. Αναστασίου (82′ Σιλιγαρδάκης), Κώτσης (94΄Κ. Καρατζάς), Μαλισσόβας, Ραμπαβίλας, Κούρτης (80′ Ζάχι), Μήτρου.


starsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: