Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ






Ο τέταρτος της βαθμολογίας της Volley League, Hρακλής Χαλκίδας, υποδέχεται τον τρίτο Φοίνικα Σύρου, σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της εμβόλιμης 8ης αγωνιστικής. Ο αγώνας της Τετάρτης (13/12) στο κλειστό της Κανήθου θα ξεκινήσει στις 14:30 και οι άνθρωποι της ευβοϊκής ομάδας περιμένουν τη στήριξη των φιλάθλων τους, όπως και στα προηγούμενα ματς.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14.30 ώστε να προλάβει ο Φοίνικας να επιστρέψει στη βάση του με το δρομολόγιο της Τετάρτης διότι την Πέμπτη υπάρχει 24ωρη απεργία της ΠΝΟ. 





Το συγκρότημα του Σπύρου Γκολίτση θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα κόντρα σε ΠΑΟΚ (ήττα με 3-2 στην Πυλαία) και Ολυμπιακό (ήττα με 3-0 εντός έδρας). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, παρά τις δύο σερί ήττες, αφού δεν μπορεί να παραλείψει κανείς τις εξαιρετικές εμφανίσεις έως τώρα.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας έχει ένα βαθμό λιγότερο από τον αυριανό αντίπαλό του (12-13) και θέλει να σημειώσει την 5η νίκη του στο πρωτάθλημα και την και την 4η σε πέντε εντός έδρας αγώνες. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Ο εορτάζων προπονητής του Ηρακλή Σπύρος Γκολίτσης είπε: «Οπως και στο Λιγκ Καπ έτσι και τώρα ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες διότι και οι δύο ομάδες είναι δυνατές και ισοδύναμες. Ο Φοίνικας έχει φρεσκαριστεί με την αλλαγή προπονητή. Θέλουμε τη νίκη για να πατήσουμε πιο γερά στην 4αδα και να διατηρηθούμε εντός του στόχου του Α΄γύρου που είναι η 4η θέση.

Έχω παράπονο που ο αγώνας γίνεται νωρίς. Κατανοώ πως υπάρχει η απεργία των ναυτικών και πρέπει να εξυπηρετηθεί η Σύρος αλλά πρέπει κάποτε να αποφύγουμε τις εμβόλιμες αγωνιστικές. Τα ίδια και με την αγωνιστική που έχουμε στις 3 Ιανουαρίου. Το θεωρώ λάθος. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Κυριάκο Σπυριούνη για την ανάδειξη του ως MVP της 7ης αγωνιστικής. Το αξίζει αυτό το παιδί. Πέρασε από μας σε μία δύσκολη σεζόν. Είμαι σίγουρος πως θα καταφέρει πιο πολλά στο μέλλον».

Ο Ηρακλής Χαλκίδας δεν έχει σημειώσει νίκη επί του Φοίνικα σε τρεις αγώνες για πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: