Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για γιαννησ παπακωνσταντινου

Από το 2005 που ανέλαβε την προεδρία της ΕΠΣΕ ο Γιάννης Παπακωνσταντινου άλλαξαν πολλά στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Εύβοιας.
Αναβαθμιστηκαν τα πρωταθλήματα  και πλέον υπάρχει ποιότητα και δυναμική. Τίποτα βέβαια δεν έγινε εύκολα και χρειάστηκε να γίνουν πολλές  προσπάθειες αλλά και λάθη μέσα από τα οποία όλοι έμαθαν και έγιναν καλύτεροι .  Παράγοντες -  διαιτητές - ποδοσφαιριστες.
Ο Γιάννης Παπακωνσταντινου έφερε και στο προσκήνιο την πόλη της Χαλκίδας αλλά και την Εύβοια φέρνοντας Πανελλαδικές άλλα και διεθνείς διοργανώσεις στην περιοχή με πολύ μεγάλη επιτυχία και βραβεύεις για την οργάνωση και την ποιότητα της προσφοράς. 



Φεύγοντας από το ποδόσφαιρο ο Γιάννης Παπακωνσταστινου γιατί κάποιοι έτσι το θέλησαν, αφήνει πίσω του ένα σημαντικό έργο το οποίο έχουν την υποχρέωση οι επόμενοι να το συνεχίσουν και να το μεγαλώσουν. 
Εμείς ευχόμαστε στον κύριο Γιάννη Παπακωνστντινου κάθε οικογενειακή και προσωπική ευτυχία και ελπίζουμε να είναι πάντα κοντά στο ποδόσφαιρο της Εύβοιας και να μας συμβουλεύει όλους  όπως έκανε πάντα. 

Απόστολος Αβερκιαδης 






Αποτέλεσμα εικόνας για γιαννησ παπακωνσταντινου



Δεν υπάρχουν σχόλια: