Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ - ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ


Ο αγώνας που θα κρίνει σε ένα μεγάλο ποσοστό την υπόθεση τίτλος στο πρωτάθλημα της Ευβοίας πλησιάζει και  το Κοντά Στα Σπορ βρέθηκε στο MIKEL CAFE και άκουσε την άποψη δυο ποδοσφαιριστών του Ληλα Βασιλικού για το ματς με την Ερέτρια. 

Θάνος Παλαιολογος και Μάριος Καραχαλιος μίλησαν στον Απόστολο Αβερκιαδη. 




ΘΑΝΟΣ  ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ  

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος.  Υπάρχει ένας ξεσηκωμός στην πόλη του Βασιλικού για το παιχνίδι ,πιστεύω ότι κόσμος θα μας βοηθήσει και θα γίνει  ένα ματς μέσα σε αθλητικά πλαίσια και ο καλύτερος να κερδίσει.
Πιστεύω ότι στο παιχνίδι αυτό θα μετρήσει το πόσο το θέλει κάθε ομάδα και επίσης θα παίξουν ρόλο οι προσωπικές μονομαχίες.
Ένα διαφορετικό τελείως παιχνίδι από αυτό του πρώτου γύρου με την Ερετρια να είναι πολύ καλή επιθετικά ενώ  εμείς θα πρέπει να  προσέξουμε να μην φάμε γκολ και να προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε τις όποιες ευκαιριες μας δοθούν.
Στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία και κάποια μικρά προβλήματα τραυματισμών που έχουμε  θα ξεπερασθούν και θα φανούμε έτοιμοι για το ντέρμπι της αγωνιστικής.
Εύχομαι να γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι διαφήμιση για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και να το χαρεί ο κόσμος που θα έρθει.  




ΜΑΡΙΟΣ  ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ 

Η μητέρα των μαχών το παιχνίδι που όλος ο κόσμος περιμένει όσο και εμείς από την πλευρά μας και έχουμε ετοιμασθεί με τον καλύτερο τρόπο.
Είχαμε μια σταθερή πορεία στον δεύτερο γύρο και ( μαζέψαμε ) την διάφορα των 11 βαθμών από την Ερέτρια και τώρα θα λύσουμε τις διάφορες μας στο ματς της Κυριακής.
Μπορεί εμείς να πηγαίνουμε για ένα αποτέλεσμα ενώ η Ερέτρια για ισοπαλία και νίκη , όμως  η ψυχολογία πιστεύω είναι με το μέρος μας γιατί αν πας για δυο αποτελέσματα τις περισσότερες φορές δεν παίρνεις τίποτα.
Εμείς είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα και ξέρουμε ότι θα εχει πολύ κόσμο στις κερκίδες κάτι που εμείς οι παίκτες το θέλουμε αυτό γιατί είναι είναι ωραίο να παίζεις μπροστά σε τόσο κόσμο.
Αυτό θα κάνει καλό στην ψυχολογία μας  γιατί φαίνεται η δουλειά που εχει γίνει όλο τον χρόνο και γενικά  οι γεμάτες εξέδρες ομορφαίνουν το ποδόσφαιρο. 
Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και καλύτερος να κερδίσει. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: