Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

ΘΕΛΕΙ ΖΟΥΛΙΩΤΗ Η ΧΑΛΚΙΔΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ζουλιωτης δημητρης


Για τρία χρόνια ο Δημήτρης Ζουλιώτης στην ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών απέδειξε την ποδοσφαιρική του αξία, αλλά και την ποιότητα που έχει στο γήπεδο! Η συνέχεια ήταν γνωστή, με το πέρασμα του, από ομάδες με… βαριά φανέλα όπως ήταν η Νίκη Βόλου (κατέκτησε την άνοδο στη Super League) και η Λαμία!


Το πλούσιο βιογραφικό του 34χρονου δεξιού μπακ-χαφ σε συνδυασμό με τις αναμνήσεις που έχει ο κόσμος της Εύβοιας από την αγωνιστική του παρουσία με τη φανέλα των Ψαχνών, είναι σίγουρο ότι θα κάνει… γκελ στους φιλάθλους της Χαλκίδας σε περίπτωση που συμφωνήσει με τους διοικούντες της ομάδας!
Πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν ότι ο τεχνικός της Χαλκίδας, Τίμος Καβακάς θέλει τον Δημήτρη Ζουλιώτη στο ρόστερ της ομάδας του, ενόψει της νέας χρονιάς, γιατί ξέρει πολύ καλά ότι αυτό θα λειτουργήσει θετικά σε όλους τους τομείς.
Συγκεκριμένα, θα ανεβάσει τη διάθεση του κόσμου, ο οποίος πλην από την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ντελέκο, διαβάζει μόνο για αποχωρήσεις και από την άλλη η απόκτηση του Ζουλιώτη θα λειτουργήσει και ως… μαγνήτης για να έρθουν κι άλλοι παίκτες στην Χαλκίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: