Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

ΕΠΙΣΚΟΠΗ - Η ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΙΣΚΟΠΗ

Η ομάδα της Επισκοπής από το Ρέθυμνο της Κρήτης ανέβηκε φέτος στην Γ Εθνική και εχει κάνει σημαντικές προσθήκες στο ροστερ της.
Τερμάτισε στην Α κατηγορία Ρεθύμνου με 79 βαθμούς. 
Πριν λίγες μέρες έκλεισε τον έμπειρο  30 χρόνο  επιθετικό Κατσικοκερη ο οποίος εχει αγωνισθεί σε ΑΕΚ - Εργοτελη - Εθνικο - Παναιγιαλειο - Ερμη Ζωνιανων .
Προπονητής της ομάδας ο Γιώργος Λυρωνης ο οποίος δήλωσε για το ματς με την Χαλκιδα.



Πέσαμε με τη Χαλκίδα στη Χαλκίδα. Ομάδα Γ’ Εθνικής με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει. Ξέρουμε τον προπονητή της ομάδας, τον Τίμο Καβακά και τη δουλειά που αφήνει πίσω του σ’ όποια ομάδα πηγαίνει.
Κατά τα άλλα, θα πρέπει να κάνουμε το ανάλογο σκάουτινγκ για να μάθουμε κάποια πράγματα περισσότερα γιατί όπως καταλαβαίνετε, οι ομάδες αλλάζουν μέσα στο καλοκαίρι. Θα λάβουμε και εμείς τα μέτρα μας. 
Ερωτηθείς για το αν έρχεται νωρίς (ημερολογιακά) αυτή η διοργάνωση, ο κόουτς της Επισκοπής απάντησε: «Η αφετηρία είναι ίδια για όλους. Από ‘κει και πέρα, είναι ένα ματς προετοιμασίας με τη διαφορά ότι αφορά έναν θεσμό που μας ενδιαφέρει 100%.

Έτσι κι αλλιώς δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα για να μονταριστούμε. Θα κοιτάξουμε ένα παραπάνω αυτό το διάστημα να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. 
Είναι καλό το γεγονός ότι θα παίξουμε στο γήπεδο της Χαλκίδας που είναι ένα όμορφο και ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας».

Στο τελευταίο φιλικό αγώνα που έδωσε η Επισκοπή γνώρισε την ήττα από τον Εργοτελη με 2 - 0.
Η Επισκοπή έπαιξε με τους ποδοσφαιριστές....

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Λυρώνης): Κελαϊδής, Σουμπασάκης, Σερβιλάκης, Γεωργούλης, Ρούσσης, Κεσίδης, Τσικουδάκης, Πήλιος, Κατσικοκέρης, Σαββίδης, Σωπασής.
Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μανιαδάκης (80’ Γκαβρίλοβιτς), Νάκας, Αντωνόπουλος, Σέχου, Μποτωνάκης, Χαλκιαδάκης, Λουμπάκης, Έρι Ματαραγκάσι (85’ Φοντουραδάκης), Τζόρνταν, Μανωλακάκης (85’ Πεγκλής), Μπανγκούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: