Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ



Η νέα διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς παρέθεσε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ, προκειμένου να ενημερώσει σε ότι αφορά στο παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Η νέα πρόεδρος της ομάδας  Ειρήνη Αϊνδιλή τόνισε ότι ‘πάμε να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα, από κει που η ομάδα ήτανε κοντά στη διάλυση, δουλεύουμε ασταμάτητα γενικά όλα τα παιδιά στο νέο διοικητικό σχήμα’.

Στόχος μας είναι η ομάδα να μείνει στην κατηγορία και να μπορέσουμε με πολλή δουλειά να αντιμετωπίσουμε ότι πρόβλημα έχει. Αυτή η ομάδα πρέπει να ξανά αγαπηθεί από τον κόσμο".

Βασικοί-πρωταρχικοί στόχοι για το νέο ΔΣ είναι να μπορέσει ο ΑΟ Χαλκίς  να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Γ’ Εθνική και να γίνει προσπάθεια να διορθωθούν τα λάθη των προηγούμενων διοικήσεων, ώστε να μπουν οι βάσεις για καλύτερο μέλλον, απ’ το καλοκαίρι και μετά, που θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια συσπείρωσης





Ο  αντιπρόεδρος της ομάδας, Τάσος Καρυστινός, αναφέρθηκε περισσότερα στο οικονομικό κι αγωνιστικό κομμάτι λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ήρθαμε ως πρώην υπάλληλοι και φίλοι της ομάδας. Οι περισσότεροι από μας έχουμε υπηρετήσει την ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Βλέποντας τις εξελίξεις και τη διοικητική αδυναμία η ομάδα έφτασε σε σημείο μηδέν. Αν εμείς δεν μπαίναμε σε αυτή τη διαδικασία η ομάδα θα ήταν ανενεργή ή ακόμη και στο πρωτοδικείο.

Πέρα από την παραμονή μας θα τρέξουμε ένα πλάνο για να δούμε αν πραγματικά, που πιστεύουμε σίγουρα, μας αξίζει κάτι καλύτερο. Φυσικά κι έχουμε κάνει ένα οικονομικό πλάνο, γνωρίζοντας κάποιες από τις υποχρεώσεις, τις παλιές και φυσικά τις καινούριες. Είμαστε σίγουροι ότι θα βγει και φυσικά υπάρχουν και μεταγραφές που έχουμε κάνει αρκετές για τις μέρες που είμαστε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: