Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ( ΔΗΜΟΤΙΚΟ ) ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΧΑΛΚΙΔΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΛΗΣ ( Επιστολη ) 


Τώρα τελευταία κυκλοφορούν από ανεύθυνους ανθρώπους και ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ  ανυπόστατα πράγματα για το ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΕΡΚΙΔΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ.

Είμαι υποχρεωμένος να ΜΑΘΕΙ Ο κόσμος της Χαλκίδας και των περιχώρων την ΑΛΗΘΕΙΑ πως έχουν τα πράγματα :
Το έτος 1993 διοριστήκαμε διοίκηση από τον Κρατικό Νομάρχη Ευβοίας ΔΙΟΙΚΗΣΗ στο Εθνικό Στάδιο Χαλκίδας.

Εξετάζοντας τα έγγραφα που μας παραδόθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ότι ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΛΕΤΗ από το 1991 ,η οποια ΤΗΝ έκρινε ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΑ.



Τότε το Δ.Σ. ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ,αλλά ζήτησε από τον ΑΡΜΟΔΙΟ Κρατικό φορέα του ΥΠΟΥΡΓΙΟΥ που ελέγχει τα Δημόσια Έργα να έλθει και να πάρει ΔΕΙΓΜΑΤΑ (καρότα τα λένε στη γλώσσα τους)
Πράγματι ήλθε Πολιτικός Μηχανικός πήρε καρότα-δείγματα από τη μεγαλη κερκίδα και μετά από εργαστηριακή μελέτη ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΠΕΤΟΥ ΠοΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ , ΗΤΑΝ 90% ,όταν η συμμετοχή τσιμέντου σε ποσοστό ΣΤΟ ΓΚΡΟΣ ΜΠΕΤΟΝ ΕΙΝΑΙ 180%.


Κατόπιν αυτών ΗΡΘΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗ Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ μέχρι που να ολοκληρωθεί η διαδικασία ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ της .
 Γι αυτό όσοι επισκεπτονται το Στάδιο θα είχαν διαπιστώσει ότι είχαν μπει πέριξ της κερκίδας ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΡΔΕΛΑ και άλλα απαγορευτικά χρήσης της., γεγονός που κράτησε περί τους 6 μήνες δηλ. μέχρι που ολοκληρώθηκε από τη ΓΓΑ η διαδικασία εύρεσης εργολάβου για την κατεδάφιση , η οποια και ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ για να αποφύγουμε σαν κοινωνία την ύπαρξη θυμάτων σε περίπτωση κατακρήμνιση της.

Αυτό και μόνο θέλω να πω ,για να αντιληφθεί κάποιος το μέγεθος επικινδυνοτητας κατακρημνισης Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΣΧΙΝΑΣ ,υπάλληλος του Σταδίου ,όταν γινόντουσαν στο στάδιο Συναυλίες ,που γέμιζε η κερκίδα ,ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ,στη γυναικά του και τα δυο του παιδιά ,ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ,.Ο Πισχινας ΖΕΙ και ο κάθε ένας μπορεί πιστεύω αν θέλει να μάθει την αλήθεια, να τον ρωτήσει. τον ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟΤΕ.

Το Δ.Σ δεν ΣΤΑΘΗΚΕ ΜΟΝΟ σ αυτή την ενέργεια .Με πολλά έγγραφα του ζήτησε από τη ΓΓΑ να ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ όπερ και εγένετο ,και με τη βοήθεια του αείμνηστου σήμερα και τότε μελετητή της ΓΓΑ Νικου ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ,ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑΚΑ ΜΑς ΧΡΟΝΙΑ, συντάχτηκε η μελέτη και ΜΑΚΕΤΑ ΑΥΤΗΣ ,η οποια προέβλεπε ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΚΕΡΚΙΔΕΣ 8500 ΘΕΣΕΩΝ κλειστή διαδρομή για στίβο κάτω από τις κερκίδες για την χειμερινή άθληση των αθλητών στίβου και πολλά άλλα για να αποκτήσει η ΧΑΛΚΙΔΑ ένα σύγχρονο στάδιο εν όψει και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
 Και δεν περιορίσαμε τις ενεργειες μας μόνο σ αυτά . ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΩΔΙΚΟΣ στον προυπολογισμο της ΓΓΑ ύψους 2 δις δραχμων για την ολοκλήρωση και πραγματοποιηση της μελέτης .
Και τώρα ίσως κάποιος αναρωτηθεί "γιατί δεν εφαρμόστηκε η μελέτη μέχρι σήμερα και έχουν περάσει 18 0λοκληρα χρόνια από τότε που έφυγε η Διοικηση αφού η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ;
Γιατί αγαπητοί μου φίλοι ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ και να μεταφερθεί η χάραξη της οδού Ελληνος Στρατιώτου μια και αυτή πέρναγε μέσα από την ναγωνια του σταδίου
Αυτό οιμως δεν έγινε από τους τότε  ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ τον Μπάμπη Μανιατη και Δημ. Αναγνωστακη.
Αυτη είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ για το Στάδιο , Και δεν μπορούν να φταίνε γι αυτό άτομα και διοίκηση που έχουν ΦΥΓΕΙ ΑΠ ΑΥΤΗ 18 ΧΡΟΝΙΑ
Ευχαριστώ που με ανεχτηκατε
Υ.Γ.
Γιώργο ΠΙΣΧΙΝΑ ιδού η ευκαιρία να να πεις και συ το τι συνέβη και ΟΧΙ να 
σιωπάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: