Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 
 
Στην, γεμάτη απωθημένα, προσωπική επίθεση, που εξαπέλυσε, μέσω μιας άθλιας και εμετικής ανακοίνωσης ο "ηγέτης" της ΕΠΣ Εύβοιας ( ας μη γελιόμαστε, δικό του είναι το έγγραφο),δηλαδή ,ο Κύριος Εκφραστής της Κεντρικής Ποδοσφαιρικής Σκηνής της Εύβοιας!!!!, κος Ρέτσας, απαντώ ως εξής:  Είναι πολύ μικρός ο κος Ρέτσας για να κρίνει την ιστορία και τη διαδρομή μου, στο ποδόσφαιρο.
 
 
 
 Ένας απίθανος, που δεν διστάζει  να αυτοαποθεώνεται σε κάθε ευκαιρία, και που δεν δίστασε, ετσιθελικά, να οικειοποιηθεί τη θέση του προέδρου της ΕΠΣΕ, αδειάζοντας με τις γνωστές μεθόδους, τον επί χρόνια "φίλο", μέντορα και συνοδοιπόρο του, νόμιμο πρόεδρο κ Παπακωνσταντίνου, για να μετατραπεί έτσι, από απλή ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΑ του προέδρου, σε ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗ του "θρόνου". 
Θυμίζω απόσπασμα ανακοίνωσης... 3/10/19:  ......εκφράζει τη στήριξη του(στον Παπακωνσταντίνου) και περιμένει με σιγουριά τόσο για τη δικαίωση του, όσο και τη γρήγορη επιστροφή στη θέση του.......   Αμ δε!!. Η δικαίωση για τον Παπακωνσταντίνου ήρθε, αλλά αποτέλεσε ματαιότητα η επιστροφή στη θέση του....Για τους γνωστούς λογους...
 
       Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗΣ πρόεδρος λοιπόν, αποποιείται το ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ενώ ΑΥΤΟΣ είναι ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!. Επί περίπου δέκα (10) χρόνια, ως τεταρτοπέμπτος στην ιεραρχία της ΕΠΣΕ, στοιχισμένος πίσω από τον πρόεδρο, ψήφιζε σε όλα ΝΑΙ, και δεν διαφοροποιήθηκε ΠΟΤΕ!!!. ( Το έκανε ο Πίσχινας και μαγκιά του). Και να'σου οι δεξιώσεις , τα VVIP, οι σουίτες και τα χαϊλίκια !!. 
      Αποκηρύσσοντας το ΠΑΡΕΛΘΟΝ λοιπόν, αποκηρύσσει τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. Το λες και αυτογκολ.....     
 
          Τελειώνοντας, γιατί βαρέθηκα κιόλας, στέκομαι στο τελευταίο κομμάτι της ανακοίνωσης που είναι το πιο επικίνδυνο και κρύβει "άλλες εποχές". Μέσω έμμεσων και άμεσων απειλών, στέλνει ένα μήνυμα, με αιχμή του δόρατος εμένα, άλλα ουσιαστικά απευθύνεται σε κάθε έναν που θα εναντιωθεί, θα διαφωνήσει, θα διαμαρτυρηθεί. Οχυρώνεται πίσω από το νόμο, εργαλειοποιώντας τον και ερμηνεύοντας τον κατά το δοκούν, κραδαίνοντας τη ρομφαία των απολογιών, της τιμωρίας και των προστίμων. Εδώ είμαστε... Θα με θυμηθείτε...       
                                                               
     Εν κατακλείδι, δηλώνω ότι αν κρίνω να απαντήσω στον οχετό του κου Ρέτσα, κατά λέξη και παράγραφο, θα το κάνω.                      Εύχομαι δε, το φαινόμενο "ΡΕΤΣΙΣΜΟΣ" με όλη τη σπέκουλα που κουβαλάει, να μη βρει μιμητές!!!!!!!!!!   

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: