Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

LA STRADA DIVERSO - ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ



LA STRADA  DIVERSO  -  ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 


ΔιεύθυνσηΒουδούρη 13, Χαλκίδα 341 00
Ώρες
Ανοιχτά ⋅ Κλείνει στις 2:00 π.μ.
Τηλέφωνο2221 079098
Παραγγελία: e-food.gr






Αν ο δρόμος σάς βγάζει στην Χαλκίδα, το Diverso la Strada έχει όλα όσα χρειάζονται για μία έξοδο που θα σας μείνει αξέχαστη. Η ζωντανή μουσική και μαζί της πλέον και ο χορός, επέστρεψαν και προσγειώθηκαν δίπλα στο καλό φαγητό και τους εκλεκτούς μεζέδες που προσφέρει το La strada diverso στην παραλία της Χαλκίδας με τη ζεστή ατμόσφαιρα και την όμορφη διάθεση …. Κάθε Παρασκευή το βράδυ η ζωντανή μουσική που με την ξεφαντωτική ατμόσφαιρα του La strada diverso pizza restaurants επιστρέφουν ξανά στις ζωές μας.!!!



Στο Restaurant "DIVERSO LA STRADA" χάρη στη φροντίδα και στα πρώτης ποιότητας φρέσκα υλικά που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια ο ιδιοκτήτης και ο chef του μαγαζιού ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΑΝΟΣ ,δημιουργούνται εξαιρετικά πιάτα με κλασσικές ιταλικές και ελληνικές γεύσεις που μπορούν να σας απογειώσουν".
Τα παραπάνω συμπληρώνει και η φροντίδα της "τελικής" ματιάς και του "χαμογελαστού" service, που επιμελείται ο αδερφός και η κόρη του ιδιοκτήτη DIVERSO LA STRADA!!!ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΧΑΡΙΣΗΣ , Και η ΚΕΛΛΥ ΧΑΡΙΣΗ για μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.


 












 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: