Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 1 - 1 ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ( ΦΩΤΟ / VIDEO )


Ισόπαλο 1-1 αναδείχθηκε το ντέρμπι του 2ου ομίλου ανάμεσα στη Νέα Αρτάκη και τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου για την 33η αγωνιστική στη Γ’ Εθνική.


Προβάδισμα για τον τίτλο στον 2ο όμιλο και την άνοδο στην Super League 2 απέκτησε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου.

Το Κεραμίδι πήρε βαθμό στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Νέα Αρτάκη για την 33η αγωνιστική και πλέον βρίσκεται πιο κοντά στον στόχο του.

Η αναμέτρηση ήταν πραγματικό θρίλερ καθώς και οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς στο ματς. Μόλις στο 5′ έγινε το 0-1 με σουτ του Κρυεμάδι μέσα από την περιοχή και έπειτα από πάσα του Μετάι. Σταδιακά ο ΑΟΝΑ προσπάθησε να αντιδράσει, έχοντας στο 15′ καλή στιγμή με εκτέλεση φάουλ του Ταυταρίδη, που πέρασε έξω, ενώ τρία λεπτά μετά ίδια κατάληξη είχε κεφαλιά του Τσούπρου (με τη φάση να ξεκινά και πάλι με φάουλ εκτελεσμένο από τον Ταυταρίδη). Το άγχος ήταν εμφανές στους γηπεδούχους, που στα επόμενα λεπτά είχαν «φλύαρη» κατοχή μπάλας, δημιουργώντας πάντως στο 34′ μια ακόμη καλή ευκαιρία, με κεφαλιά του του Παυλίδη, που όμως κι αυτή δεν ήταν εύστοχη (έπειτα από κόρνερ του Παπαδάκη). Η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου απείλησε και πάλι προς το φινάλε του πρώτου μέρους, έχοντας στις καθυστερήσεις μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ, με σουτ του Μετάι εντός περιοχής, που απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Ντουμάνης!

Η Νέα Αρτάκη στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να ισοφαρίσει με πλασέ του Μπιμπισίδη στο 57′. Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου έχασε τρομερή ευκαιρία να πάρει ξανά προβάδισμα στο 61′ , καθώς χάθηκε πέναλτι, καθώς ο Χατζής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντουμάνη από την άσπρη βούλα! Εν συνεχεία και όσο περνούσε η ώρα η ομάδα της Εύβοιας έκανε ακόμη πιο έντονη την πίεση της ψάχνοντας το δεύτερο γκολ που θα ισοδυναμούσε με νίκη-άνοδο. Είχε στο 64′ καλή στιγμή με τον Ιντζόγλου να προλαβαίνει τον Σαλπιγγίδη πριν σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 75′ σε παρόμοια φάση λειτούργησε σωτήρια για την ομάδα του Νέου Κεραμιδίου ο Χατζής, προ του Παυλίδη, παραχωρώντας κόρνερ! Νέα μεγάλη στιγμή για τους Αρτακιανούς στο 83′, με τον Χατζηστάμου να βρίσκεται απέναντι από τον Πατσιογεώργο, με το πλασέ του να περνά ελάχιστα έξω. Τελικά έμεινε το 1-1 που κρατά τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στο +2. και αυτό σημαίνει πως εάν κόντρα στο Κιλελέρ την τελευταία αγωνιστική δεν χάσει θα πανηγυρίσει την άνοδο.

ΑΟ Νέας Αρτάκης (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Ντουμάνης, Ρέντζας, Στασινόπουλος, Τσούπρος, Μπιμπισίδης, Λάμπρου (32′ Χατζηστάμου), Παπαδάκης, Ταυταρίδης, Παυλίδης, Ιορδανίδης, Σπηλιώτης (9′ Σαλπιγγίδης).

Eθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος, Κόλα, Χατζής, Παπαδόπουλος (66′ Κυριακίδης), Ιντζόγλου,
Κρευμάδι (89′ Μουράτη), Μηλιώτης, Γιαλαμίδης (66′ Σεχολάρι), Κλιγγόπουλος, Μετάι (72′ Ζουκάν), Τουλίκας Β.



VIDEO 







VIDEO 
































































































































 

Δεν υπάρχουν σχόλια: