Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ



Η αλήθεια για ότι έγινε στην Τούμπα μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ… δημοσιεύτηκε με ένα αποκαλυπτικό βίντεο, όπου φαίνεται ο αντιπρόεδρος και CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης να σπρώχνει τον Ματίας Αλμέιδα ξεκινώντας όλο το επεισόδιο στην Τούμπα.



Αρχικά ο προπονητής της Ένωσης Ματίας Αλμέιδα πήγε να χαιρετήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως κάνουν όλοι οι προπονητές μετά το τέλος των αγώνων σε πολύ καλό κλίμα και με εγκάρδιο χαρακτήρα. Κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα με τους δύο άνδρες να αποχωρούν αγκαλιά και ήρεμα.

Εκεί στο δρόμο του Ματίας Αλμέιδα βρέθηκε ο Μάκης Γκαγκάτσης που πανηγύριζε έξαλλα, ο οποίος όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο για άγνωστο λόγο πάει στον Αλμέιδα κάτι του λέει και σπρώχνει τον Αργεντινό τεχνικό και εκεί είναι που ξεκινάνε όλα με φυσικό αυτουργό τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση που δημιούργησε όλο το χάος στην Τούμπα και εν συνεχεία διάφοροι… φουσκωτοί περικύκλωσαν τον προπονητή της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να αντιδράσει φυσιολογικά πολύ έντονα.

Και εδώ πρέπει να δώσει εξηγήσεις ο Γκαγκάτσης γιατί πήγε να προκαλέσει τον Αλμέιδα εκείνη την στιγμή αμέσως μετά το φινάλε της ήττας της ΑΕΚ, δείγμα του ανθρώπου και του χαρακτήρα του, αλλά και του DNA του ΠΑΟΚ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: