Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2024



Επίκεντρο του αγώνα παραδοσιακά πια η Λαμία, και η καινοτομία φέτος έχει να κάνει με το γεγονός πως, εκτός από τον τερματισμό, εκεί θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά και η εκκίνηση.


 Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο αγώνας δεν εκκινεί κάτω από την Ακρόπολη. Η επιλογή έχει να κάνει μεταξύ άλλων με το σύγχρονο layout των αγώνων του WRC, που «έφερε» και το βαθμολογικό βάρος το Σάββατο -ουσιαστικά τη δεύτερη ήμερα του Ράλλυ- και, επομένως, ακόμα και η διεξαγωγή της υπερειδικής διαδρομής στο τέλος της ίδιας ημέρας, στον Σείριο, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη.


Έκπληξη αποτελεί ωστόσο η επιλογή του τόπου της EKO Super Special Stage, και συγκεκριμένα στον ΣΕΑ Σείριος. Επιλογή που επιβεβαιώνει και το έμπρακτο ενδιαφέρον της πολιτείας για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που έχει εξασφαλίσει και την παραμονή του στο θεσμό μέχρι και το 2027.

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου

Προεόρτια με Shakedown από τις 09.01, και στις 19.00 η Τελετή Εκκίνησης στην είσοδο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Οι οδηγοί θα βρίσκονται από τις 18:15 στη ράμπα για την παραδοσιακή συνέντευξη Τύπου, που θα είναι «ανοιχτή» στο κοινό.



























 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου