Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 9-0

ΦΩΤΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΛΙΑΝΗΣ 
«Διασυρμό» υπέστη ο ουραγός της βαθμολογίας, Ασπρόπυργος, ο οποίος ηττήθηκε με το βαρύ 9-0 από τη Χαλκίδα, η οποία έχει ξαναβρεί το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο.



Ιδανικά ξεκίνησε η αναμέτρηση για τη Χαλκίδα, η οποία προηγήθηκε μόλις στο 1’ με τον Καρακατσάνη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης σημάδεψε το δοκάρι. Ό, τι δεν κατάφερε ο πρώτος σκόρερ βέβαια, το πέτυχε στο 11’ ο Ταυταρίδης, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 2-0
Στο 25’ ο Λέκκας έδωσε προβάδισμα 3-0 στη γηπεδούχο ομάδα, ενώ ο Ασπρόπυργος δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 32’ δέχτηκε κι άλλο γκολ από τον Γκιόκα, ο οποίος έκανε το 4-0. Στο 39’, ο Καρακατσάνης «ξαναχτύπησε», διευρύνοντας το σκορ σε 5-0, για να έρθει ένα λεπτό μετά ο Γκιόκας και να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να κάνει το 6-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη, οι Ευβοιώτες συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και στο 55’ ο Καλογερόπουλος πέτυχε το 7-0, ενώ στο 66’ ο Γιογιός φόρτωσε και με όγδοο γκολ τα δίχτυα του Ασπρόπυργου. Το τελικό 9-0 διαμορφώθηκε στο 72’ από τον Μπιρμπίλι, ο οποίος σκόραρε εύστοχα από την άσπρη βούλα.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Μόνος, Μπακρής, Θωμάς (65 Τούρλας), Νικολόπουλος, Βιδάλης, Μπιρμπίλι, Ταυταρίδης, Καλογερόπουλος, Γκιόκας, Καρακατσάνης (46΄Νικολάου), Λέκκας (58' Γιογιός).
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Μαρτίδης, Βράντζας, Φραγκόπουλος (30' Μουζάκας), Σημαιοφορίδης, Μαυρίδης Κ., Ζαγκλής (46' Καμενίδης), Πεΐδης, Βασιλειάδης., Σιδηρόπουλος, Ζωγράφος, Λακάι (75' Μαυρίδης Χ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: