Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ε ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΑΕΚ  ΧΑΛΚΙΔΟΣ - Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ   1-1 ΚΑΙ  ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ
Σε ένα αγώνα που η ομάδα μας είχε υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με χαμένες ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα ,στο τέλος δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την νίκη που θα έφερνε ακόμα τρείς βαθμούς  βελτιώνοντας έτσι την...
βαθμολογική της θέση. 
Μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 37΄ όταν σε μία αντεπίθεση η ομάδα της Α.Ε.Κ. κατάφερε να προηγηθεί με πλασέ του Μπακούτη. Μέχρι το 37΄ που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ η άμυνα μας δεν είχε κινδυνέψει αντιθέτως μπορούσαμε και επιθετικά να είχαμε σημειώσει κάποιο γκολ εάν οι Σίδερης Λάμπρου και Μικράκης ήταν ποιο προσεχτικοί στην τελική τους προσπάθεια.  
Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάζοντας την απόδοση  πιέσαμε  και στο 59΄με ωραίο κτύπημα φάουλ ο Μαριέτης έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα  αφού η καλή κυκλοφορία  και η ανάπτυξη που είχε η ομάδα μας σταμάταγε στην αστοχία της  τελικής  προσπάθεια από τους παίχτες μας. Αστοχία που προσπαθούμε να διορθώσουμε  γιατί και σε άλλα παιχνίδια μας στοίχησε βαθμούς.

Α.Ε.Λ.  Αραβανής, Σίδερης , Λάμπρου, Μπαλόζι Ηρ. , Τζανής [55΄Μικράκης], Τσιμπός [71΄Μπαλόζι Κρ.], Κατσαρής, Κέντρος, Ντουλαβέρης, Μαριέτης ,Γκάβαλης [ 78΄Τσαλιαγκός].

Αποκλεισμός για την ομάδα νέων από την επόμενη φάση αφού ηττήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι από την ομάδα  της Νεάπολης με 5-3.
Κανονικός αγώνας 2-2 με τα γκολ για την ομάδα μας να τα σημειώνουν οι Ξύδης και Ντουλαβέρης. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας τα δύο προηγούμενα χρόνια βρέθηκε στον τελικό κατακτώντας την περσινή χρονιά την πρώτη θέση αλλά δυστυχώς φέτος η διαμόρφωση του βαθμολογικού πίνακα  και η αφαίρεση βαθμών στο  αγώνα με την Δροσιά που δεν έγινε μας έφερε στην τρίτη θέση . Θέση την οποία  μας  έφερε  αντίπαλους σε έναν πρόωρο τελικό με την ομάδα της Νεάπολης .
Τα όποια λάθη της διαιτησίας  με σφύριγμα πέναλτι που δεν ήταν τα αφήνουμε, γιατί ο αγώνας ήταν διαφήμιση για το ποδόσφαιρο και την Ένωσή μας ,  αλλά απορούμε από  τα  λόγια του βοηθού [το όνομά του μπορεί να μας το ζητήσει η επιτροπή διαιτησίας εάν θέλει ] στο ότι η απειρία μας ήταν τέτοια που δεν προλαβαίναμε όλες της φάσεις του αγώνα, αλλά και δεν ήμασταν έτοιμοι για ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νεάπολης για την νίκη της.

Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας για τα νέα της ομάδας και της σχολής   ποδοσφαίρου.www.aelilantiou.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: