Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ Γ. Σ. ΤΗΣ ΑΕΚ

Μετά από σχετικό αίτημα του Νίκου Νοτιά και πολύ ένταση στα Σπάτα, η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναβλήθηκε για τις 28 Μαρτίου, όπως άλλωστε αναμενόταν. 



Για τις 10:00 είχε προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, ωστόσο ξεκίνησε συζήτηση περίπου τρία τέταρτα μετά και όλα δείχνουν ότι θα πάρει νέα αναβολή, πιθανότατα για τις 28 Μαρτίου, όπως ήταν και το σχετικό αίτημα του Νίκου Νοτιά.
Η ΓΣ αναμένεται να αναβληθεί εκ νέου, καθώς θα ζητηθεί παράταση 10-15 ημερών για να γίνει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, μετά μάλιστα και τις τελευταίες εξελίξεις.
Μεταξύ άλλων, το «παρών» δίνουν ο πρόεδρος των Supporters, Μάκης Κασνακίδης και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ηλίας Μπόβαλης. Στις 10:40 έφτασε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος και ξεκίνησε συζήτηση, με τη ΓΣ, πάντως, να οδεύει προς αναβολή.
Ο Νίκος Νοτιάς έχει ζητήσει να μεταφερθεί η ΓΣ για τις 28 Μαρτίου, κάτι που πιθανότατα θα συμβεί, παρά τις αντιδράσεις που υπάρχουν στα Σπάτα από τους μικρομετόχους, οι οποίοι θεωρούν εκπρόθεσμο το συγκεκριμένο αίτημα.
«Δέκα μέρες έχουμε περιθώριο να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε τα λεφτά. Δεν είναι λύση να παραιτηθώ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Θα πάω σπίτι τους πόρτα πόρτα», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Δημητρέλος.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε πως πρότεινε έντοκο δανεισμό στους μετόχους της ομάδας, αλλά αυτοί δεν το δέχτηκαν, όπως και κάποια άλλα πράγματα που τους ζητήθηκαν.
Στις 11:00 έφτασε στα Σπάτα και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χάρης Οικονομόπουλος, τη στιγμή που συνεχίζεται η ένταση και οι μικρομέτοχοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση και να μην υπάρξει νέα αναβολή.
Ο Οικονομόπουλος τόνισε την αναγκαιότητα που υπάρχει στην ΑΕΚ για να βρεθούν άμεσα 2,5 εκατ. ευρώ και να πάρει παράταση ζωής η ομάδα.
Ο Κασνακίδης υποστήριξε ότι οι Supporters θα βάλουν ακόμη 300.000 ευρώ στην Ένωση, ωστόσο δέχθηκε και πάλι τα πυρά των μικρομετόχων, οι οποίοι του φωνάζουν πως αυτός ευθύνεται για όσα γίνονται στην ΑΕΚ. Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου, τόνισε ότι θα πρέπει η τιμή της μετοχής να πέσει στα 0,33 ευρώ.
Έγινε συζήτηση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 2,5 εκατ. ευρώ, που χρειάζεται η ΑΕΚ μέχρι τα τέλη Μαρτίου και ο Χάρης Οικονομόπουλος εξήγησε κάποια τεχνάσματα για να γίνει αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: