Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΑΙΔΗΨΟΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΨΑΧΝΩΝ 4-1: Έσωσε την παρτίδα της παραμονής η Αιδηψός



Έσωσε την παρτίδα της παραμονής στην κατηγορία, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 η Αιδηψός, κερδίζοντας 4-1 το Φοίνικα Ψαχνών, ο οποίος μπαίνει πλέον σε περιπέτειες αναφορικά με το θέμα παραμονής του ή όχι στην Α2. Ο αγώνας έγινε σήμερα Σάββατο στο γήπεδο των Λουτρών Αιδηψού.
Η Αιδηψός άνοιξε αρκετά νωρίς το σκορ, μόλις στο 8’ λεπτό με γκολ που σημείωσε ο Χασανδρινός. Ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου 0 Φικάι διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων κάνοντας το 2-0, που ήταν του σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Νικούλης έβαλε το Φοίνικα ξανά στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-1. Στο 75’ όμως ο Φικάι για την Αιδηψό έκανε το 3-1, ενώ ο ίδιος παίκτης ένα λεπτό πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα και συγκεκριμένα στο 89’ διαμόρφωσε το 4-1 που ήταν και του τελικό σκορ του αγώνα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λάμπρου με βοηθούς τους Σπανό και Παντελάκη.
ΑΙΔΗΨΟΣ: Ψαρράς, Υδραίος, Φώτου Γ., Φώτου Χ. (λ.τ 75’ Κατσαρός), Παπακοσμάς, Αναγνώστου Μ.Α., Φικάι, Μπιμπάι (λ.τ. 35’ Φώτου Κ.), Χασανδρινός (60’ Σιρπιτσόγλου), Αναγνώστου Μ. Γ., Αναγνώστου Ν.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΨΑΧΝΩΝ: Δημητρίου, Κιαπέκος Τ., Κιαπέκος Σ., Μάναρης, Γεωργουσόπουλος (55’ Γιαννούτσος), Νικούλης, Σαλονίτης (64’ Γυφτόδημος), Ράζος, Ζαμπός, Γλυκός, Λυμπερόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: