Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΣΚΕΠΑΣΤΗ – ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ 1-2:Έκλεισε νικηφόρα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Δόξα


Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορία η Δόξα Προκοπίου, κερδίζοντας εκτός έδρας με 1-2 τη Σκεπαστή σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα. Στο γήπεδο των Κεχριών για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του Δόξα, παρά τα προβλήματα υγείας του βρέθηκε και πάλι ο Πρόεδρος της ομάδας Ηλίας Κουτσουφλάκης.
Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν πολύ καλό είχε ρυθμό, ήταν ανοιχτό και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες, με τη Δόξα να έχει ελαφρός της υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν αρκετά νωρίς μόλις στο 2’ λεπτό με κεφαλιά του Γιάννη Κουτσουφλάκη, έπειτα από σέντρα του Ανδρέου Σ.. Η Σκεπαστή ισοφάρισε με σουτ μέσα από την περιοχή του Αλεξίου Χ. στο 16’ λεπτό. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο δεύτερο μέρος ο Γιάννης Κουτσουφλάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 52’. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Μιχαήλ, αφού ανετράπη μέσα στην περιοχή.
Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Μπούρικας με βοηθούς τους Παυλάτο και Παραδεισόπουλο.
ΣΚΕΠΑΣΤΗ: Μυλωνάς, Κάβουρας (66’ Αγγελόπουλος Α.), Γεωργίου, Βρεττός, Ζυγογιάννης, Γεωργατζής, Θαλασσινός Α., Θαλασσινός Γ., Αλεξίου Χ (56’ Θαλασσινός Ι.Β.), Αγγελόπουλος Δ., Κουτζής (69’ Αλεξίου Κ.)
ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ: Ανδρίτσος, Σταμούλος (86’ Δανέλης), Πουλιπούλης, Δροσούνης, Ανδρέου Α., Κωνσταντός, Γεωργίου (52’ Σιγανός), Ανδρέου Σ., Κουτσουφλάκης Γ., Δημάκος (68’ Μορφούλης Θ.), Μιχαήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: