Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ – ΑΤΤΑΛΗ 7-3: «Βροχή από γκολ στα Βασιλικά»



Έβρεξε γκολ στο Βασιλικά. Σε έναν αδιάφορο αγώνα ο τοπικός Ατρόμητος αντιμετώπισε την Άτταλη για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και κατάφερε να κερδίσει με το «χορταστικό» 7-3 αφήνοντας ικανοποιημένους όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο και έχοντας έναν Σταματούλα σε πολύ μεγάλα κέφια, ο οποίος σημείωσε 4 γκολ.
Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους με αυτογκόλ μόλις στο 2’ λεπτό ο τερματοφύλακας της Άτταλης Κόκκινος Α. Στο 7’ ο Σταματούλας έκανε το 2-0, ενώ στο 26’ και πάλι ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0. Στο 35’ ο Πολίτης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-0, ενώ στο 42’ ο Λαφαζάνης Τ. μείωσε για την Άτταλη σε 4-1, όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Ίδια η εικόνα του παιχνιδιού και στο δεύτερος μέρος. Τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48’ ο Λαφαζάνης Τ. μείωσε σε 4-2, για ανεβάσει και πάλι τη διαφορά των τερμάτων στο 55’ ο Σταματούλας πετυχαίνοντας χατ – τρικ και κάνοντας το 5-2, ενώ 66’ ο Αναστασίου ανέβασε και άλλο το σκορ πετυχαίνοντας το 6-2 για τον Ατρόμητο. Διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ατρόμητου έδωσε και πάλι ο Σταματούλας, ο οποίος στο 72’ έκανε το 7-2. Το τελικό 7-3 διαμόρφωσε  με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 89’ ο Λαφαζάνης Ν.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λιαγκάκης με βοηθούς τους Νικολάου και Δάλλα.
ΒΑΣΙΛΙΚΑ: Ηλιοδρομήτης Δ., Αντωνίου Γ., Καρατζάς, Ηλιοδρομήτης Τ., Αντωνίου Δ., Σταματούλας, Χαρβαλιάς, Περήφανος, Πολίτης, Αναστασίου, Σταμούλος (46’ Αντωνίου Μ.)
ΑΤΤΑΛΗ: Κόκκινος Α. (75’ Χαλαστάρας), Κόκκινος Κ., Λέκκας Γ., Τσοκάνης, Παρακάτης, Σαρρής (35’ Ράζος), Μπαρώτας, Λαφαζάνης Μ., Λαφαζάνης Ν., Λαφαζάνης Τ., Λέκκας Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: