Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΑΟ ΔΥΣΤΟΥ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 0 - 5 ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΕΤΑ



Νίκη με 5-0 για τον Ελλήσποντο στο Δημ. γήπεδο Δύστου για την 3η φάση του κυπέλλου Ευβοίας επί του ΑΟ Δύστου ο οποίος έπαιζε με ελλείψεις αλλά αυτό δεν μειώνει την εξαιρετική απόδοση του Ελλήσποντου που ήταν σοβαρός και πειθαρχημένος σε όλες του τις γραμμές και χειροκροτήθηκε για την σπουδαία εμφάνιση του.
Από την αρχή οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις διαθέσεις τους όταν στο 5' είχαν δοκάρι σε τέτ-ετε πλασέ του Στρατή.



Στο 23' ο Κολιόπουλος Β με πλασέ σε κενή εστία ύστερα από κόντρα στον Στρατή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δύστου 0-1
Στο 30' έγινε μια σέντρα στην εστία του Νόβα και ο Στρατής με πλασέ πάνω στην κίνηση διπλασίασε τα τέρματα του Ελλήσποντου 0-2.
Δυο λεπτά αργότερα και πάλι ο Κολιόπουλος Β πλάσαρε εύστοχα για να γράψει το 0-3 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Από την πλευρά των γηπεδούχων τρια σουτ έγιναν στο πρώτο μέρος με τους Ευδοξιάδη στο 13' του ίδιου παίκτη στο 39' και του Παντελή 45' που κατέληξαν άουτ.
Στην επανάληψη στο 48' Ελλήσποντος έκανε τέσσερα τα τέρματα του όταν ο Βλάχος τροφοδότησε τον Στρατή που πλάσαρε γράφοντας το 0-4

Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Ντουλελάρι με πλασέ ολοκληρώνοντας την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ευβοίας.

ΑΟ Δύστου: Βυργιώτης
Νόβας Ι, Νόβας Ν (60' Πίλατης Σπ, Κρόκος, Τσαλιαγκός,Παντελής (60' Μπάνος), Πιλάτης Γ, Πιλάτης Κ, Μαστροκώστας Β, Μαστροκώστας Χαρ, Αντώνενας, Ευδοξιάδης 

Ελλήσποντος: Μαστραγγελής
Σαλεμής, Κολιόπουλος Χρ, Νάτσης, Κολιόπουλος Κ, Θωμόπουλος, Παπίλας, Νικολάου ( 78' Μπακλαγιεμέζης), Βλάχος ( 58' Πατρινός), Στρατής, Οικονόμου, Κολιόπουλος Β (61΄Ντουλελάρι)

Δεν υπάρχουν σχόλια: