Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 3 - 1 ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ


Σε μεγάλη νίκη για την «ΑΕ Ιστιαίας» εξελίχθηκε η 16η Αγωνιστική που την έφερε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το ντέρμπι με τον «Ολυμπιακό Χαλκίδας» ξεκίνησε δυναμικά και από τις δύο ομάδες, με το παιχνίδι μοιρασμένο και χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες, τουλάχιστον για το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες μπήκαν στο χόρτο ακόμα πιο δυνατά, με την μια να έχει το πρώτο ρόλο για λίγα λεπτά  και την άλλη να παίρνει πρωτοβουλίες στα επόμενα λεπτά, πιέζοντας ασφυκτικά η μια την άλλη.




Στο 60΄ ο Βασιλείου εκτελεί κόρνερ για την Ιστιαία, η μπάλα πάει για τα δίχτυα του Τσαμασφύρα που προσπαθεί να μπολκάρει, η μπάλα φεύγει από τα χέρια του και εκεί δίπλα βρίσκεται ο Χρήστος Ανέστης που με προβολή την στέλνει στο στόχο και ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους ( 1 – 0 ).
Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ μιας και στο 63΄ σε επίθεση του «Ολυμπαικού», οι παίκτες του βρήκαν χώρο στην περιοχή σε μια σχετική αδράνεια της άμυνας και ο Σκριβάνος τρυπάει τα δίχτυα του Μπιμπάι φέρνοντας γρήγορα το παιχνίδι στα ίσα.

Τα επόμενα λεπτά κύλισαν με επιθέσεις εκατέρωθεν και να χάνονται ευκαιρίες και από τους δυο αντιπάλους.
Τέσσερα λεπτά όμως πριν τη λήξη του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι έκαναν όσα δεν κατάφεραν σε όλο το προηγούμενο παιχνίδι.

Πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και με σφυροκόπημα της άμυνας με πολύ γρήγορους συνδυασμούς των Αντώνη Γοργομάτη και Ηλία Στεργίου, πήραν την μεγάλη νίκη και οδήγησαν την ομάδα του Δήμου Τσελίκα στην 2η θέση της Α΄Κατηγορίας και μάλιστα με μια λιγότερη αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, στο 73΄ ο Αντώνης Γοργομάτης από δεξιά του Τσαμασφύρα σίνει ασιστ στον Ηλία Στεργίου που τετ α τετ με τον πορτιέρο της Χαλκίδας δε δυσκολεύεται να γράψει το 2 – 1.
Πολύ γρήγορα στη συνέχεια και μόλις στο 90΄, οι ίδιοι πρωταγωνιστές άλλαξαν ρόλους και σε νέα ταχύτατη επίθεσή τους, ο Ηλίας Στεργίου δίνει ασιστ στον Αντώνη Γοργομάτη που μπαίνει στη μικρή περιοχή και ξεγελά τον Τσαμασφύρα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα 3-1 και κάνοντας την κερκίδα να πετάει στα ουράνια, πανηγυρίζοντας σε ξέφρενους ρυθμούς.

ΑΕ Ιστιαίας (Δήμος Τσελίκας)
Μπιμπάι, Τριανταφύλλου Α (77΄ Περήφανος Ν), Βασιλείου Α, Τόουρφρε, Τριανταφύλλου Σ (46΄ Γοργομάτης Α), Στεργίου Η, Στεργίου Α (74΄ Τούσερτ), Γοργομάτης Ν, Περήφανος Γ, Ανέστης Χ, Ανέστης Β

Ολυμπιακός Χαλκίδας (Ιωαννίδης,  Τσιμιχόδημος)
Τσαμασφύρας, Μεταξάς Γ, Μούντριχας (46΄ Μεταξάς Ν), Τσολάκος, Δάσκος, Μουσάι, Τζάβρας, Μαστροκώστας, Ευσταθίου, Σκριβάνος Π, Παπαδέδες

Διαιτητής: Κάμπαξης
Βοηθοί: Καμπούρης – Παντελάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: