Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ - ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ 3 - 3 ΦΟΒΕΡΟ ΦΙΝΑΛΕ



Σε έναν αγώνα που τα είχε όλα ΑΟ Αυλωναρίου και ΑΟ Μακρυκάπας μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς στο γήπεδο ΄΄Ν. Κούκης'' του Αυλωναρίου. Είχε δύο πέναλτι, έξι γκολ και μια συγκλονιστική εξέλιξη αφού σε διάστημα πέντε λεπτών είχαμε πέντε γκολ με τελικό αποτέλεσμα 3-3.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με το Αυλωνάρι να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, να επιβάλει τον ρυθμό του και να αναγκάζει την Μακρυκάπα να αμύνεται συνεχώς.
Στο 10' ο Μακρής με μια φωτοβολίδα έστειλε την μπάλα στην εστία του Κυριακόπουλου ο οποίος με εντυπωσιακή επέμβαση απέκρουσε.
Στο 14' μακρινό σουτ του Βογιατζή και πάλι ο Κυριακόπουλος ήταν σε ετοιμότητα μπλοκάροντας την μπάλα. 
Στη πρώτη επίθεση της Μακρυκάπας ο Σίδερης εκτέλεσε φάουλ και ο Πετράκης στην προσπάθεια του να διώξει την έστειλε στα δίχτυα του 0-1
Στο 29' εκτέλεση φάουλ του Ηλία και καρφωτή κεφαλιά του Φρυγανά η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Κυριακόπουλου.


Το Αυλωνάρι πίεζε αλλά χωρίς αποτέλεσμα και στο 30' στην δεύτερη επίσκεψη της Μακρυκάπας στα καρέ του Αυλωναρίου ο Τσιβίκας ανετράπη από τον Πετράκη, δόθηκε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Πετράκη, την γραμμή του τέρματος και απομακρύνθηκε.
Ότι δεν κατάφερα οι γηπεδούχοι μέχρι το 42' το κατάφεραν στα επόμενα τρία λεπτά.
Στο 43' μετά από κόρνερ και σύγχυση στα καρέ του Κυριακόπουλου ο Βογιατζής από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 44' νέα σύγχυση στα καρέ της Μακρυκάπας και από κοντά ο Φραγγής διπλασιάζει τα τ΄ρματα της ομάδας του 2-1.
Στο 45' σε σουτ στην περιοχή η μπάλα βρίσκει το χέρι του Λέκκα, καταλογίζεται πέναλτι που εκτελεί εύστοχα ο Βογιατζής γράφοντας το 3-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στη επανάληψη η Μακρυκάπα μπήκε δυνατά και στο 47' έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει όταν ο Τσιβίκας τετ-ατε πλάσαρε, απέκρουσε ο Πετράκης και στην επαναφορά ο Λαλανίτης από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.
Δυο λεπτά αργότερα ο Βογιατζής δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Κυριακόπουλο που του έφυγε η μπάλα από τα χέρια.
Μέχρι το 60' η Μακρυκ΄π ήταν καλύτερη αλλά δεν απείλησε την εστία του Πετράκη.
Στο 62' ένα μακρινό σουτ του Τσιβίκα έφυγε άουτ.
Μέχρι το 80' δεν είχαμε κάτι αξιόλογο, ενώ η Μακρυκάπα μετά το 85' πίεσε και στο 88' μείωσε το σκορ μετά από κοντινό πλασέ του Τσώκου αφού προηγουμένως η μπάλα μετά από πλασέ του Τσιβίκα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Πετράκη.
Δυο λεπτά αργότερα η Μακρυκάπα ισοφάρισε όταν ο Τσιβίκας δέχθηκε μακρινή μπαλιά, ο Κόκκος δεν μπόρεσε να αποκρούσει, έστρωσε την μπάλα και εκτέλεσε τον Πετρακη σημειώνοντας το 3-3 που ήταν και το τελικό σκορ.
Υψηλού επιπέδου η διαιτησία του Γ. Κασομούλη και των βοηθών του κας Φρατζή και Κονταγιαννίδη.
Πριν τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής στην μνήμη του Βαγγ. Φραγγούλη ενώ ο Σύνδεσμος Διαιτητών έδωσε ανθοδέσμη στον πάγκο του Αυλωναρίου.

ΑΟ Αυλωναρίου: Βαγγ. Τόγιας
Πετράκης, Μαρούλης(87' Δημάς), Κόκκος, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Πόγκας( 72' Μακρυνικόλας), Μακρής, Βογιατζής, Ηλίας, Φραγγής( 72' Τζελιλι.

ΑΟ Μακρυκάπας: Βογιατζής.
Κυριακόπουλος, Λέκκας( 46' Σηφάκης), Χασάνδρας, Μπισμπικόπουλος, Πουρνής, Κατσαούνης, Σίδερης, Κυρήκος( 79' Σιαράπης), Βαρτζής, Λαλανίτης( Τσώκος), Τσιβίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: