Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ



Σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης μετέβη ο Γιάννης Φετφατζίδης, το πρωί της Δευτέρας (30/3) έπειτα από τροχαίο που είχε με ταξί, στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας διεθνής, μαζί με τους Παναγιώτη Ταχτσίδη και Βαγγέλη Μόρα, έμειναν… παραπάνω στην Βουδαπέστη, μετά την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τους Μαγυάρους, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro, καθώς η πτήση τους για την Ιταλία, αναχωρούσε το πρωί της Δευτέρας (30/3).
Ωστόσο, κατά την μεταφορά τους στο αεροδρόμιο, το ταξί στο οποίο επέβαιναν οι τρεις διεθνείς, είχε τροχαίο στην ουγγρική πρωτεύουσα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γιάννης Φετφατζίδης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να του γίνουν μερικά ράμματα και σε καμία περίπτωση, δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.
Ωστόσο, κατά τη σύγκρουση, οι Γιάννης Φετφατζίδης και Βαγγέλης Μόρας έχασαν τις αισθήσεις τους, ενώ πιο... ήπιος ήταν ο τραυματισμός του Παναγιώτη Ταχτσίδη, ενώ σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν πληροφορίες από την Βουδαπέστη, από το τροχαίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος, χωρίς να διευκρινίζεται αν είναι ο οδηγός του ταξί ή ο οδηγός του διερχόμενου αυτοκινήτου, που έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, προκαλώντας το ατύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: