Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 2 - 1


Οι «κυανόλευκοι» του Βελεστίνου είχαν δηλώσει πως δεν τους ενδιέφερε το κύπελλο, με τον Λάκη Μπακάλη να χρησιμοποιεί πολλούς παίκτες με μικρή συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη-πρόκριση, αλλά οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν τις εντυπώσεις. Η Ιστιαία προηγήθηκε στο 20′ όταν ο Ηλιόπουλος έβγαλε τη σέντρα και ο προωθημένος Πουταχίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ο Ρήγας είχε μια καλή στιγμή με τον Χίσα στο 26′ (κεφαλιά άουτ).


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρήγας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ισοφάρισε στο 58′. Ο Τζοβάρας έκανε το γύρισμα για τον Τσελεπή και αυτός με πλασέ έγραψε το 1-1. Στο 59’ο Χισάι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 1-2, για να έρθει το δεύτερο γκολ για την Ιστιαία στο 72′. Ο Δαγκούλης σέντραρε και ο Νικολέτος με κεφαλιά σημείωσε το 2-1.
Στο 83′ πέρασε στο παιχνίδι για τον Ρήγα ο 15χρονος τερματοφύλακας Τσιότρας, ο οποίος αντικατέστησε τον πολύ καλό Τσουμπέκο.
Διαιτητής: Ψυχούλας (Βοιωτίας).
Βοηθοί: Σοφός, Κορακιανίτης (Βοιωτίας).
Κίτρινες: Τσουμπέκος-Δαγκούλης, Νικολέτος.
ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ: Μπιμπάι, Δαγκούλης, Τσαούσης, Λαμπρόπουλος (46′ Στεργίου), Πανάκης, Πουταχίδης, Αλεξίου, Β. Ανέστης (82′ Βασιλείου), Ηλιόπουλος, Νικολέτος, Χ. Ανέστης (68′ Κουκούρας).
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος (75′ Τσιότρας), Ράπτης, Βουραζέρης, Σπαθής, Λάμπρου, Χίσα, Γεωργατζής (65′ Κιπτίου), Καναβός, Τζοβάρας, Μπομπότης (65′ Ζαχαράκης), Τσελεπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: