Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΧΑΙΚΗ 2 - 3

Ο Α.Ο.Χ. κατάφερε να ισοφαρίσει στο 14΄ όταν ο Ντελέκος με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτια του Δρόσου. Η συνέχεια ανήκει στην Αχαική αφού κατάφερε να πετύχει 2 τέρματα με τον Κωστούλα στο 31΄ με κεφαλιά και στο 37΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 2ο ημίχρονο εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο μία διαφορετική Χαλκίδα και κατάφερε να μειώσει στο 52΄ με κεφαλιά του Μπαλού.
Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη συνέχισαν να πίεζουν για την ισοφάριση χάνοντας ευκαιρίες με αποκορύφωμα στο 82΄ το σουτ του Πολίτη σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Δρόσου. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ομάδα της Αχαικής νικήτρια και να συνεχίζει την ταλαιπωρία της όπως δήλωσε και ο προπονητής στο θεσμό του κυπέλλου.
Α.Ο.Χαλκίς: Μπαμπανιώτης, Στεργιανός, Μήτκας, (65′ Τηλιόπουλος), Καραμπάς, Τσατσαρής, Εμέκα (90′ Γκιτζάλης) Κανελόπουλος, Ντελέκος, Κρολ, Πολίτης, Κορνελάτος (46′ Μπαλού).
Αχαική: Δρόσος, Δριμάλας, Αναγνωστόπουλος, Ρίλντι, Παπαδόπουλος, Αποστολόπουλος, Ρουμπάτος (70′ Αγγελόπουλος), Γεωργόπουλος, Κωστούλας, Σπυρόπουλος (60΄ Μετζελόπουλος), Παπαδάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: